NIEUW: e-labgids

In onze labgids vind u meer informatie over onze testen, zoals de referentiewaarden, de rapportagetijd en afnamecondities.

Labgids

Result Laboratorium biedt 24 per dag deskundige, klantgerichte en hoogwaardige laboratoriumdiagnostiek.

Ruim 300 medewerkers zorgen ervoor dat er bloedafnames bij patiënten worden uitgevoerd en het materiaal nauwkeurig wordt geanalyseerd. De trombosedienst begeleidt patiënten bij hun antistollingsbehandeling.

Result laboratorium voldoet aan de NEN, ISO 15189, ISO 22870 kwaliteitseisen en aan de eisen van de Federatie Nederlandse Trombosediensten

 

Dienstverlening  Result Laboratorium voor ziekenhuizen & instellingen:

Uitgebreide laboratoriumdiagnostiek
Wij verzorgen kwalitatief hoogwaardige routine en bijzondere laboratoriumdiagnostiek, zoals DNA onderzoek, hemato- oncologie, speciele stolling en-chemie en fertiliteitsonderzoek. Naast bloedgroepenserologie en bloedtransfusie vervult de hemovigilantiemedewerker van Result Laboratorium de taak van hemovigilantie voor het ziekenhuis.

24/7 diagnostiek en consultatie
Dag en nacht worden er bloedafnames en analyses uitgevoerd door onze laboratoriummedewerkers. De snelheid van de uitslagrapportage wordt afgestemd op de behoefte van de afdeling of locatie. De testresultaten zijn direct digitaal zichtbaar in het patiëntendossier van het ziekenhuis.

De laboratoriumspecialisten klinische chemie zijn 24 uur per dag bereikbaar voor informatie en advies over diagnostiek. De vakgroep klinische chemie en de klinisch chemici in opleiding zijn wetenschappelijk geïnteresseerd in diverse onderwerpen. Zie ook de recente publicaties van onderzoeksprojecten waar de vakgroep bij betrokken is .

Point Of Care Testing
Met POCT apparatuur kunt u snel en gemakkelijk laboratoriumdiagnostiek uitvoeren. Het POCT team van Result Laboratorium biedt u professionele ondersteuning bij de aanschaf, scholing, onderhoud en kwaliteitscontrole van de apparatuur.

Patientenvoorlichting
Naast de standaard voorlichting en instructies voor patiënten is er de informatiedesk laboratoriumgeneeskunde. Hier kunnen uw patienten met vragen over laboratoriumdiagnostiek kosteloos terecht bij een laboratoriumspecialist klinische chemie. Deze mogelijkheid is uniek in Nederland

Trombosedienst
De trombosedienst begeleid patiënten deskundig en zorgvuldig bij antistollingsbehandelingen (VKA). Voor advies kunt u contact opnemen met de tromboseartsen.