Vacatures 

Analist Routine Breda  24 – 36 uur per week
Analist Routine Gorinchem  24 – 36 uur per week
Senior Analist Urine/Bloedgassen 32 – 36 uur per week

 

Vacatures bloedafname functies 

 

Vacatures Staf

Afdelingshoofd Laboratorium  32 – 36 uur per week
Afdelingshoofd Bloedafname  32 – 36 uur per week
Applicatiebeheerder GLIMS  32 – 36 uur per week
Senior HR Medewerker  32 uur per week
Teamleider ICT  32 – 36 uur per week

 

Open sollicitaties

Via onze website nemen wij geen open sollicitaties in behandeling. Reageer daarom zo concreet mogelijk op een vacature of neem contact op met onze afdeling HR via 06-23841971 als je wil weten of er een passende vacature beschikbaar is.

Onze visie

Onze ruim 500 medewerkers zijn voornamelijk werkzaam op het laboratorium, op afnamelaboratoria en in de regionale prikdienst in verschillende functies. Result Laboratorium staat voor kwaliteit en heeft daarom een gedegen inwerk- en opleidingsprogramma. Alle medewerkers van Result Laboratorium werken onder de arbeidsvoorwaarden van de CAO ziekenhuizen.

Visie van Result Laboratorium
De visie van het Result Laboratorium is: goed opgeleide, ondernemende, betrokken en gezonde medewerkers zorgen voor goede diagnostiek en patiëntenzorg in de hele keten. Investeren in medewerkers loont. Persoonlijke ontwikkeling, patiëntgerichtheid, doelmatigheid en bedrijfsprestaties varen er wel bij. Het begint met afspraken nakomen. Met prestaties belonen. Met aandacht voor het individu. Met ruimte voor eigen initiatief. Met fouten onder ogen zien en verbeteren. Met goed werkgeverschap dus. Hier besteden we veel tijd aan. Want door goed werkgeverschap krijgt toegewijde beroepsuitoefening een stevige basis en komt professionele passie tot bloei. Van medewerkers wordt goed werknemerschap verwacht. Hieronder verstaan we een professionele, klantgerichte en betrokken werkhouding. En een hoge mate van vakmanschap en flexibiliteit. Maar ook eigen verantwoordelijkheid om het professioneel handelen en de inzetbaarheid blijvend op hoog niveau te houden. Daarbij gaat het om bijblijven in het vak én om het hanteren van een gezonde leefstijl. Goed werkgeverschap en goed werknemerschap gaan hand in hand en kunnen niet zonder elkaar. Ons doel daarbij is het bieden van optimale diagnostiek aan patiënten en aanvragers binnen een gastvrije organisatie waar positieve medewerkers met plezier hun vak uitoefenen.


Stageplaatsen

Result Laboratorium is een door s-BB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf en wij hebben regelmatig stageplaatsen beschikbaar op het bloedafnamelaboratorium en op het klinisch chemisch laboratorium (hbo- en mbo-niveau). Speciaal voor scholieren die voor de keuze staan welke vervolgopleiding of richting ze moeten gaan kiezen, bieden wij de mogelijkheid tot een snuffeldag of een rondleiding op ons laboratorium. Volg je een opleiding op gebied van de medische laboratoriumdiagnostiek (hbo, mbo) of volg je de doktersassistente opleiding bij het Da Vinci college en ben je geïnteresseerd in een stage bij ons? Stuur dan een bericht naar de HR afdeling van Result Laboratorium. De vakgroep laboratoriumgeneeskunde verzorgt de opleiding tot specialist laboratoriumgeneeskunde. De opleider is dr. François Verheijen, plaatsvervangend opleider is dr. Michael Fouraux. Momenteel zijn er drie klinisch chemici in opleiding bij Result Laboratorium. Lees meer over de opleiding op de website van de NVKC. Result Laboratorium erkend leerbedrijf