Trombosedienst Result Laboratorium

De trombosedienst verzorgt de antistollingsbehandeling van patiënten in de regio Drechtsteden, Hoekse Waard, Gorinchem, Leerdam, Land van Heusden en Altena. Daarnaast adviseert zij 1e en 2e lijns zorgverleners. De trombosedienst van Result Laboratorium voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van NEN-EN-ISO 15189, ISO 22870 en de Federatie Nederlandse Trombosediensten. Result Laboratorium heeft RvA accreditatienummer M034.

 

Antistollingsbehandeling door de trombosedienst

Heeft uw behandelend arts heeft u antistollingstabletten voorgeschreven? Om een juiste werking van deze tabletten te garanderen, moet uw bloed regelmatig op de INR waarde gecontroleerd worden. Aan de hand van deze waarde worden er eventueel wijzigingen in de hoeveelheid van de in te nemen tabletten doorgevoerd.

Lees meer over de antistollingsbehandeling door de trombosedienst van Result Laboratorium. Daarnaast vindt u belangrijke informatie over de behandeling van trombose in het informatieboekje van de Trombosestichting Nederland. Deze informatie is er ook in het Engels.