Trombosedienst Result Laboratorium is sinds 1 januari 2022 TromboseZorg Dichtbij

Stichting TromboseZorg Dichtbij is een fusie van de trombosediensten van Result Laboratorium, werkzaam in de regio Dordrecht en Gorinchem en INR Trombosedienst, werkzaam in de regio Nijmegen, Arnhem en Zevenaar. Met deze fusie vindt schaalvergroting plaats, waardoor onze patiënten verzekerd blijven van het kwaliteitsniveau van hun antistollingsbehandeling.

De begeleiding van de antistollingsbehandeling van de patiënt wordt gecontinueerd door de nieuwe organisatie TromboseZorg Dichtbij. Er verandert niets aan de zorg zoals de patiënt deze van de trombosedienst van Result Laboratorium gewend is.

Nieuw adres en bereikbaarheid
TromboseZorg Dichtbij vestigt zich op een nieuwe locatie in Druten. Op dit adres zit ook een wijkkliniek van het Canisius Wilhelmina ziekenhuis.

Per 1 januari 2022 zijn de nieuwe contactgegevens:

TromboseZorg Dichtbij | Kerkeland 3 | 6651 KN Druten
Telefoonnummer: 0487 – 740 400
E-mailadres: info@tzd.nl

E-mailadres voor het doorgeven van interacterende medicatie: apothekers@tzd.nl
Website: www.trombosezorgdichtbij.nl

Vragen?
Heeft u vragen over de trombosezorg? Neem dan contact op met:
Vanaf 1-1-2022: 0487-740 400

 

Meld uw COVID-19 vaccinatie!

Doe dit bij voorkeur via Tropaz of e-mail. Of tijdens uw INR controle (mits deze vóór de vaccinatiedatum plaatsvindt). Kijk hier voor antwoorden op veelgestelde vragen. Bellen via 0487-740 400 kan ook.

Klik hier voor meer informatie over de COVID-19 vaccinatie

 

Antistollingsbehandeling door de trombosedienst

Heeft uw behandelend arts heeft u antistollingstabletten voorgeschreven? Om een juiste werking van deze tabletten te garanderen, moet uw bloed regelmatig op de INR waarde gecontroleerd worden. Aan de hand van deze waarde worden er eventueel wijzigingen in de hoeveelheid van de in te nemen tabletten doorgevoerd.

Lees meer over de antistollingsbehandeling van TromboseZorg Dichtbij. Daarnaast vindt u belangrijke informatie over de behandeling van trombose op Trombosestichting Nederland.