Result Laboratorium biedt 24 per dag deskundige, klantgerichte en hoogwaardige laboratoriumdiagnostiek.

Ruim 300 medewerkers zorgen ervoor dat er bloedafnames bij patiënten worden uitgevoerd en het materiaal nauwkeurig wordt geanalyseerd. De trombosedienst begeleidt patiënten bij hun antistollingsbehandeling.

Result laboratorium voldoet aan de NEN, ISO 15189, ISO 22870 kwaliteitseisen en aan de eisen van de Federatie Nederlandse Trombosediensten

 

Wat kan Result Laboratorium voor uw praktijk betekenen?

Bloedafname bij uw patienten
Result Laboratorium heeft in de regio een fijnmazig netwerk van 60 regionale prikposten waar uw patiënten terecht kunnen. Ook op zaterdag zijn enkele prikposten geopend. En voor kinderen is er tijdens de kinderprikpoli extra aandacht en zijn er speciale kinderbehandelkamers ingericht.

Op uw verzoek prikken wij patiënten in de ochtend thuis. En bij medische urgentie wordt ook buiten de reguliere openingstijden bloedafname verricht.

Daarnaast biedt Result Laboratorium zorgverleners de mogelijkheid om binnen de eigen praktijk of instelling bloed af te nemen. Door een medewerker van Result Laboratorium of door de huisarts of assistent. Wij ondersteunen de bloedafname in uw praktijk middels scholing, begeleiding en het leveren van afnamematerialen.

Uitgebreide laboratoriumdiagnostiek
Naast de probleemgerichte diagnostiek (LESA) bieden wij kwalitatief hoogwaardige routine en bijzondere laboratoriumdiagnostiek, zoals DNA- en fertiliteitsonderzoek.

Snelle uitslagen, ook direct beschikbaar in het ziekenhuis
Uitslagen van routine diagnostiek zijn dezelfde dag digitaal beschikbaar, indien nodig ook in het ziekenhuis. Bij afwijkende resultaten kan direct gebruik gemaakt worden van de kennis en kunde van het derdelijns laboratorium UMC Utrecht.

Intensieve samenwerking in de hele keten
Door de intensieve samenwerking met het Albert Schweitzerziekenhuis en het Beatrixziekenhuis, zijn de laboratoriumuitslagen direct beschikbaar bij de medisch specialist. In het ziekenhuis aangevraagde diagnostiek kunt u op het Zorgverlenersportaal van deze ziekenhuizen inzien.  Lees meer over intensieve samenwerking met de hele keten eerstelijn, tweedelijn én (waar nodig) de derdelijn.

24/7 diagnostiek en consultatie
 De laboratoriumspecialisten klinische chemie zijn 24 uur per dag bereikbaar voor informatie en advies over diagnostiek. Dag en nacht, 7 dagen per week worden er analyses uitgevoerd door onze laboratoriummedewerkers. En in geval van medische urgentie biedt Result Laboratorium de mogelijkheid om ook buiten reguliere openingstijden een bloedafname te verrichten.

Point Of Care Testing
Met POCT apparatuur kunt u snel en gemakkelijk laboratoriumdiagnostiek uitvoeren in uw praktijk. Het POCT team van Result Laboratorium biedt u professionele ondersteuning bij de aanschaf, scholing, onderhoud en kwaliteitscontrole van de apparatuur.

Diagnostisch Toets Overleg
Een DTO is een vorm van nascholing om zinnige en zuinige zorg te bevorderen. Naas spiegelinformatie verzorgen onze laboratoriumspecialisten klinische chemie een nascholing op het gebied van diagnostiek. Voor deelname aan DTO’s kunt u accreditatie aanvragen.

Patientenvoorlichting
Naast de standaard voorlichting en instructies voor patiënten is er de informatiedesk laboratoriumgeneeskunde. Hier kunnen uw patienten met vragen over laboratoriumdiagnostiek kosteloos terecht bij een laboratoriumspecialist klinische chemie. Deze mogelijkheid is uniek in Nederland

Trombosedienst

De trombosedienst begeleid patiënten deskundig en zorgvuldig bij antistollingsbehandelingen (VKA). Voor advies kunt u contact opnemen met de tromboseartsen.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over wat Result Laboratorium voor u kan betekenen? Neem contact op met salesmanagement en relatiebeheer.