Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarbij je veel op pad bent? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Result Laboratorium zoekt per direct voor de regio Dordrecht naar een parttime

MEDEWERKER BLOEDAFNAME BUITENDIENST
voor 12 tot 20 uur per week

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Je bent zelfstandig aan het werk en je dag ziet er nooit hetzelfde uit! Je verzorgt in de ochtenduren de bloedafname bij patiënten op onze prikposten en bij patiënten aan huis. Je bent daarom het visiteplaatje van Result Laboratorium met jouw klantgerichtheid. Daarnaast geef je heldere instructies en draai je ook je hand niet om voor de daarbij horende administratieve werkzaamheden.

Het werkgebied betreft de regio Dordrecht. Je werkt doordeweeks tussen 07.30 uur en 13.00 uur.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Werk en denk niveau op mbo-niveau. Bij voorkeur heb je een opleiding genoten in de zorgrichting of je hebt affiniteit met deze werkomgeving. Ben je student en volg je een medische opleiding, dan nodigen we ook jou van harte uit om te solliciteren.
 • Je vindt het leuk om bij patiënten aan huis langs te gaan.
 • Je wilt graag minimaal 3 ochtenden werken.
 • Je wilt graag zelfstandig werken.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.
 • Je bent woonachtig in de regio Dordrecht.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar, waarna er uitzicht is op verlenging.
 • De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 3.276,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Je hebt de mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer.
 • Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse maar wil je eerst nog meer informatie hebben over de functie? Neem dan gerust contact op met Carmen van den Berge, afdelingshoofd Bloedafname Result Laboratorium, telefoonnummer 06-82505734. Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee, HR-adviseur, telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?

Solliciteer direct

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor OutSite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Weet je het wachtwoord niet meer, dan kun je dit via OutSite opvragen. 

Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.