Ben jij klantgericht en op zoek naar een gevarieerde baan? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg?
Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Result Laboratorium is voor de locaties Breda, Gorinchem en Leerdam op zoek naar:

Medewerkers Bloedafname binnen
oproepovereenkomst / 0 uren contract

Organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige (bloed)onderzoek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Je verzorgt zeven dagen per week, overdag, ’s avonds of ‘s nachts de bloedafname bij patiënten op de poli bloedafname voor de locatie Breda en in de kliniek bij de patiënten aan bed, locatie Amphia.
Of je verzorgt zeven dagen per week, overdag de bloedafname bij patiënten op de poli bloedafname voor de locatie Gorinchem en Leerdam en in de kliniek bij de patiënten aan bed, locatie Gorinchem.

Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve en logistieke verwerking van alle onderzoeksmaterialen die dagelijks de afdeling bereiken.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
–      Jij gaat voor kwaliteit.
–      Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
–      Je werkt zelfstandig, maar net zo goed in een teamverband.
–      Je hebt goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.
–      Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Daarnaast
–      Beschik je over een afgeronde opleiding bij voorkeur als doktersassistent, verpleegkundige, analist, verzorgende IG-niveau 3 of heb je ervaring als medewerker in de thuiszorg met minimaal IG-niveau 3.
–      Ook als je student bent en een medische opleiding volgt (bijvoorbeeld verloskunde, geneeskunde, verpleegkunde of analist), nodigen we jou van harte uit om te solliciteren.
–      Heb je affiniteit met computerprogramma’s.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar, waarna er uitzicht is op verlenging. De functie is ingedeeld in FWG 35 (uurloon ligt tussen € 13,00 en max. € 19,05 per uur).
Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Je krijgt de mogelijkheden om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen. Ook is er een prettige werksfeer en grote mate van collegialiteit.
Wij volgen de Cao Ziekenhuizen.

Nieuwsgierig geworden?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessy van der Burgt, afdelingshoofd voor de locatie Breda, telefoonnummer 06 13 05 86 73 of Marjan van de Witte, afdelingshoofd voor de locaties Gorinchem en Leerdam, telefoonnummer 06 – 82 01 37 30.
Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee HR-adviseur telefoon 06-51 60 28 92.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw sollicitatie voor 1 april 2023 in via de sollicitatiebutton:

Solliciteer direct

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.