Binnen Result Laboratorium is een vacature ontstaan voor een veelzijdige

Klinisch Chemicus
Voor 0,8-1,0 FTE

Waar kom je te werken?
Result Laboratorium is een zelfstandig medisch laboratorium in de regio Zuidwest Nederland.
Result verzorgt 24 uur per dag deskundige en hoogwaardige diagnostiek voor meerdere ziekenhuizen: Albert Schweitzer ziekenhuis, Amphia Ziekenhuis, Beatrix ziekenhuis en Ikazia ziekenhuis. Daarnaast bedienen we huisartsen, verloskundigen, verpleeghuizen en andere zorgverleners. Result is in de laatste jaren flink gegroeid in een markt die behoorlijk in beweging is. De organisatie bestaat uit ruim 500 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Het nieuwe centrale laboratorium in Zevenbergen is recent opgeleverd en wordt nu operationeel gemaakt. Op de locaties van de ziekenhuizen worden rapidlabs ingericht voor (poli)klinische spoeddiagnostiek.

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een klinisch chemicus die zich richt op de diagnostiek en consulten aan de klanten van Result Laboratorium. De werkzaamheden kunnen over meerdere aandachtsgebieden zijn verdeeld, waaronder stolling, bloedtransfusie, hemostase en hemocytometrie. Je zult participeren in het dienstschema voor locatie Amphia Ziekenhuis. De werkzaamheden worden uiteraard in goed overleg afgestemd binnen het team.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Je herkent jezelf in bovenstaand profiel.
  • Je bent een geregistreerd klinische chemicus of verwacht dit binnenkort te zijn.
  • Je kunt goed projectmatig werken.
  • Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en communicatief vaardig.
  • Daarnaast vind jij het fijn om in een team van acht collega klinisch chemici in Result Laboratorium te werken aan onze integratiedoelstelling.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een enthousiast team. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS en inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

De aanstelling is vooralsnog tijdelijk tot en met 31 december 2023.

Interesse gewekt?
Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met dr. F.M. Verheijen (klinisch chemicus, voorzitter vakgroep) op telnr. 078-6523151/ 06-43997650
of dr. A.J. van Gammeren (klinisch chemicus, portefeuillehouder Amphia Ziekenhuis) op telnr. 076-5955259.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan kun je je sollicitatie insturen tot en met
15 april 2023 insturen via de sollicitatiebutton.

Solliciteer direct

We zien jouw sollicitatie heel graag verschijnen.

Als je bij Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gebleken gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.