Heb jij ervaring als ANALIST speciale hematologie en ben je werkzaam op een laboratorium? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg?  Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Result Laboratorium biedt een leuke, uitdagende baan waarin je meedraait in de dynamiek van een laboratorium. We zijn voor de locatie Dordrecht en Breda (op termijn in Zevenbergen) op zoek naar een kandidaat voor de functie van

ANALIST SPECIALE HEMATOLOGIE
32 tot 36 uur per week

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Als analist speciale hematologie beoordeel je cellen in beenmerg, perifeer bloed, liquor en overige materialen. Dit doe je met behulp van de (digitale) microscoop en flowcytometer. Als analist speciale hematologie ben je verantwoordelijk voor het goed uitvoeren en interpreteren van de verschillende materialen/onderzoeken, doelmatige en effectieve bedrijfsvoering, het verlenen van ondersteuning en instructie, het ontwikkelen en valideren van nieuwe bepalingen/ analyseapparatuur en het meewerken aan wetenschappelijk onderzoek. Verder draag je bij aan het kwaliteitssysteem door onder andere het schrijven van Standard Operating Procedures (SOP’s).

Wat zijn jouw kwaliteiten?

•  Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team wilt komen versterken.
•  Je beschikt over hbo denk- en werkniveau.
•  Je bent bereid om d.m.v. bijscholing jezelf verder te ontwikkelen binnen alle facetten van het vakgebied.
•  Daarnaast ben je flexibel en bereid om, indien nodig, buiten de reguliere werktijden te werken en te leren.

Wat bieden wij?
• Een interessante en uitdagende functie in een sterk groeiende organisatie.
• De functie is ingedeeld in FWG 45 (maximaal € 3.468,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar die wij graag willen verlengen.
• Er gelden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering en in totaal zo’n 5,5 weken aan verlofuren.
• Wij volgen de Cao Ziekenhuizen.

Nieuwgierig geworden?
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Afshin Yousefi, afdelingshoofd  Speciële Analyse, telefoonnummer 06-14328650.

Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee, HR-adviseur, telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie tot en met 14 mei 2023 insturen via de sollicitatiebutton:

Solliciteer direct

We zien jouw sollicitatie graag verschijnen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor OutSite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Weet je het wachtwoord niet meer, dan kun je dit via OutSite opvragen. 

Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gebleken gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.