Ben jij die ervaren mensgerichte leidinggevende, ben je daadkrachtig en wil je meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie die met een grote transformatie bezig is, middenin de zorg? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een afdelingshoofd Laboratorium (32 tot 36 uur per week) voor de locatie Dordrecht.

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige (bloed)onderzoek. Result laboratorium heeft 5 locaties, Breda, Gorinchem, Dordrecht, Zwijndrecht en Zevenbergen. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan ongeveer 30/35 medewerkers en werkt nauw samen met je collega’s afdelingshoofden, het afdelingshoofd preanalyse en de klinisch chemici. Als afdelingshoofd rapporteer je aan de bedrijfsleider van Result Laboratorium. De werkzaamheden worden uitgevoerd op de locatie in Dordrecht (Albert Schweitzer ziekenhuis) en je bent ook werkzaam in Zevenbergen.
Verder:

 • Lever je een belangrijke bijdrage aan de transitie naar het nieuwe laboratorium in Zevenbergen.
 • Ben je verantwoordelijk voor een juiste en adequate inzet van personeel, de ontwikkeling van medewerkers en de uitvoering van het personeelsbeleid,
 • Ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, continuïteit en doelmatigheid van de dienstverlening én de verbetering daarvan.
 • Ben je verantwoordelijk voor je het budget van je afdeling,
 • Ben je medeverantwoordelijk voor opstellen en de realisatie van het jaarplan,
 • Neem je deel aan (organisatie brede) projecten.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie.
 • Je bent een stevige, gedreven persoonlijkheid en je bent in staat om een team effectief en inspirerend aan te sturen, zowel op de korte als de lange termijn.
 • Visie, resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid en omgaan met weerstanden essentieel.
 • Je weet wat er speelt in de branche.
 • Je bent flexibel, je neemt initiatieven en denkt in oplossingen.
 • Je hebt een coachende stijl van leidinggeven en zet je medewerkers in hun kracht.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een leuk team binnen een organisatie, die volop in beweging is. De functie is ingedeeld in FWG 60 (maximaal € 5.473,- bruto per maand/36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Verder bieden wij een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met zicht op onbepaalde tijd.

Er gelden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering en in totaal zo’n 5,5 weken aan verlofuren. Wij volgen de Cao Ziekenhuizen.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erna Verstraten, bedrijfsleider klantproces, via e.verstraten@resultlaboratorium.nl
Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee, HR-adviseur, telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?
en je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie insturen via de sollicitatiebutton. Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

 

Solliciteer direct