Ben jij die enthousiaste allround administratief medewerker die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van HR binnen een sterk groeiende organisatie middenin de zorg?
Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Administratief Medewerker HR
voor 20 uur per week

Waar kom je te werken?
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek, die we 24 uur per dag bieden. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen, verpleeghuizen, GGZ instellingen en andere aan zorg gerelateerde instellingen. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 als lab in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. De ondersteunende – en stafdiensten werken sinds kort al in dit prachtige pand. Het grootste deel van de werkzaamheden van de analyse zal vanaf 2023 daar plaatsvinden, maar we blijven gebonden aan de ziekenhuizen (ASZ, Beatrix en Amphia) i.v.m. onze Rapid labs op deze locaties.

Voor meer informatie over de organisatie zie: www.resultlaboratorium.nl.

De afdeling HR bestaat pas sinds circa twee jaar binnen Result. Op dit moment bestaat de afdeling uit een HR manager, een HR adviseur, een HR medewerker en een Opleidingsadviseur. We zoeken nu naar een breed inzetbare administratief medewerker HR die samen met ons de dienstverlening van HR binnen Result verder wil ontwikkelen en professionaliseren.

Wat ga je doen?
Als administratief medewerker HR heb je veel verschillende taken:

  • Je bent de vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden over bijvoorbeeld de CAO, lokale (Result Laboratorium) regelingen, arbeidsvoorwaarden en mutaties. Je zorgt ervoor dat jij overzicht en inzicht in de juiste informatie hebt.
  • Je draagt zorg voor tijdige en accurate uitvoering van mutaties in het kader van in-, door- en uitstroom en verzuim van medewerkers in diverse (personeel-)systemen, zoals Afas.
  • Daarnaast stel je de arbeidsovereenkomsten op, verzorg je de juiste aanmeldingen van nieuwe collega’s en de overige correspondentie die op onze afdeling plaats vindt.
  • Je ondersteunt het recruitmentproces: plaatsing van vacatures op intranet/social media, bewaken van de reactietermijnen, uitnodigen van kandidaten, het ontvangen van de benodigde documenten etc.
  • Je geeft ondersteuning bij het beheer van het Leer Management Systeem en de organisatie van scholingen.
  • Tenslotte draag je bij aan het opstellen van periodieke managementrapportages over verzuim, formatie, opleiden en andere HR onderwerpen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent een enthousiaste doener die vooruitkijkt. Samen met de HR medewerker zorg je voor een optimale HR-administratie. Van een volle mailbox met vragen en ook nog een aantal taken in Afas raak jij niet in de stress. Je weet goed prioriteiten te stellen en je bent nauwkeurig in je werk. Met jouw klantgerichte houding zorg je altijd weer dat je ‘klanten’ tevreden zijn! Je pakt kansen om verbeteringen door te voeren die aansluiten op de klantbehoefte.

Wat vragen wij verder van jou?

  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van HR administratie, kennis van de cao Ziekenhuizen is een pré.
  • Je kunt goed overweg met HR systemen, bij voorkeur heb je ervaring met Afas.
  • Je bent positief, energiek en oplossingsgericht en hebt een hoog werktempo.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan met ruimte voor eigen inbreng en initiatief voor 20 uur binnen een organisatie die volop in beweging is.

De functie is ingedeeld in FWG 40 (maximaal € 3.160,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Verder bieden wij een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar.

Er gelden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering en in totaal zo’n 5,5 weken aan verlofuren. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de  Cao Ziekenhuizen.

Je standplaats is in ons goed bereikbare mooie nieuwe pand in Zevenbergen. In overleg is deels vanuit huis werken mogelijk, als je bent ingewerkt.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke vragen of informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Jolanda Hamerslag, HR manager, telefoon 06-57246837.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan kun je je sollicitatie insturen tot en met 14 mei 2023 insturen via de sollicitatiebutton.

Solliciteer direct

We zien jouw sollicitatie heel graag verschijnen.

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.