Ben jij bijvoorbeeld werkzaam als doktersassistente, medewerker bloedafname of als analist op een laboratorium? Ben jij klantgericht en op zoek naar een gevarieerde baan? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Result Laboratorium is op zoek naar meerdere kandidaten voor de functie van MEDEWERKER PRE-ANALYSE (24 tot 36 uur per week). Je zult in eerste instantie werken in Dordrecht en uiteindelijk komt de locatie in Zevenbergen daar ook bij).

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige (bloed)onderzoek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Als medewerker pré-analyse werk je bij de monsterontvangst van het laboratorium waar patiëntmateriaal wordt verwerkt, verdeeld en verstuurd. Daarnaast verricht je pré-analytische werkzaamheden. Het klantcontactcentrum wat ook onderdeel is van onze afdeling staat aanvragers en patiënten te woord en kan in overleg ook onderdeel van jouw werkzaamheden zijn.

Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig. Deze werkzaamheden vinden onder andere plaats in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht (waar wij diensten hebben tussen 08.00 en 20.00 uur).

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Je hebt een afgeronde medische opleiding bij voorkeur in de richting van doktersassistent, medisch secretaresse of analist.
  • Je hebt kennis van laboratoriumonderzoeken, logistieke processen en je spreekt het vakjargon.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met monsterverdeling op een laboratorium.
  • Je kunt zelfstandig werken en je hebt affiniteit met geautomatiseerde dataverwerking.
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, die je kunt inzetten om klantgericht te werken.
  • Jij gaat voor kwaliteit.
  • Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?
Een interessante en uitdagende functie in een sterk groeiende organisatie. Verder is de functie ingedeeld in FWG 35 (min. € 2.279,- en max. € 3.276,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Verder bieden wij een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met uitzicht op verlenging en volgen wij de cao Ziekenhuizen.

Nieuwsgierig geworden?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Lesley Vonk (afdelingshoofd pré-analyse) via email L.vonk@resultlaboratorium.nl of telnr. 06-82013730.Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lennert van der Zee HR-adviseur telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie insturen via de sollicitatiebutton.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.