Ben jij klantgericht en op zoek naar een gevarieerde baan? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg? 

Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Result Laboratorium is voor de locatie Gorinchem & Leerdam op zoek naar een medewerker bloedafname (24-36 uur per week)

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige (bloed)onderzoek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Je verzorgt de bloedafname bij patiënten op de poli bloedafname voor de locaties Gorinchem en Leerdam en in de kliniek/ziekenhuis bij de patiënten aan bed, locatie Gorinchem. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve en logistieke verwerking van alle onderzoeksmaterialen die dagelijks de afdeling bereiken.
Het gaat om werkzaamheden die ook rond/in het weekend plaatsvinden. Houd rekening met de volgende werktijden:

  • Maandag t/m vrijdag tussen 07:00-17:00 uur
  • Zaterdag en/of zondag & feestdagen van 07:00 uur tot 10:00 uur

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Jij gaat voor kwaliteit.
  • Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je werkt zelfstandig, maar net zo goed in een teamverband.
  • Je hebt goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde opleiding bij voorkeur als doktersassistent, verpleegkundige, analist, verzorgende IG-niveau 3 of heb je ervaring als medewerker in de thuiszorg met minimaal IG-niveau 3.
  • Ook als je student bent en een medische opleiding volgt (bijvoorbeeld verloskunde, geneeskunde, verpleegkunde of analist), nodigen we jou van harte uit om te solliciteren.
  • Heb je affiniteit met computerprogramma’s.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar, waarna er uitzicht is op verlenging. De functie is ingedeeld in FWG 35 (minimum € 2.279,- en maximaal € 3.276,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Per 1 juni komt er nog een CAO-verhoging bij van 5%.
Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Je krijgt de mogelijkheden om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen. Ook is er een prettige werksfeer en grote mate van collegialiteit.
Wij volgen de Cao Ziekenhuizen.

Nieuwsgierig geworden?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Sacha Dekkers, afdelingshoofd, telefoonnummer 06 – 13 85 47 42 of s.c.j.dekkers@resultlaboratorium.nl Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee HR-adviseur telefoon 06-51 60 28 92.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw sollicitatie in via de sollicitatiebutton.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct