Result Laboratorium heeft stevige groeiambities in een markt die in ontwikkeling is. Om daar mede invulling aan te geven zijn wij op zoek naar een even ambitieuze

RELATIEMANAGER
voor 28 tot 32 uur per week

Wat ga je doen?
Samen met het team versterk je de marktpositie van Result Laboratorium. Het actief, creatief en innovatief opzetten en onderhouden van een relatienetwerk op strategisch niveau (dat nodig is om Result Laboratorium in de regio te positioneren en de lange termijn samenwerking in de zorgketen te bevorderen) behoort tot jouw primaire aandachtsgebied. Behalve het opbouwen, uitbouwen en beheren van relaties signaleer je ontwikkelingen uit de markt en vertaal je deze naar nieuwe kansen voor de organisatie. Je draagt bij aan het strategisch verkoopbeleid en werkt dit uit naar concrete doelstellingen en resultaten. Je geeft uitvoering aan projecten die vanuit de portefeuille geïnitieerd worden en hebt een actieve bijdrage bij diverse scholingen voor onze relaties. Binnen deze functie ligt de focus in eerste instantie op de huisartsen- en verloskundigenzorg in de regio Noord-Brabant.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Je hebt minimaal Hbo-denk en werkniveau met relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring of aantoonbare affiniteit met de laboratoriumbranche en/of de zorg is een pre.
 • Je bent resultaatgericht en hebt oog voor de verschillende belangen van de partijen waarmee je te maken hebt (en je bent je bewust van de politieke kanten hiervan).
 • Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, een klantgerichte houding en ben je in staat om de verbinding te leggen.
 • Je bent ambitieus, enthousiast en gedreven.
 • Tot slot ben je flexibel en organisatorisch sterk.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een uitdagende functie in een enthousiast team binnen een organisatie die volop in beweging is.
 • De functie is ingedeeld in FWG 55 (maximaal € 4.227,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
 • Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.
 • Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.

Hoe ziet de afdeling eruit?
Result Laboratorium is een zelfstandig medisch laboratorium en verzorgt 24 uur per dag deskundige, klantgerichte en hoogwaardige routine én bijzondere diagnostiek, zoals DNA en fertiliteitsonderzoek. Dit doet zij o.a. voor huisartsen, verloskundigen, ziekenhuizen zoals het Amphia Ziekenhuis, het Albert Schweitzer ziekenhuis en het Beatrix ziekenhuis, diverse verpleeghuizen en GGZ instellingen in de regio Zuidwest Nederland en Noord-Brabant.

Het team bestaat uit relatie- en accountmanagers en valt rechtstreeks onder de salesmanager.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bastiaan Been via b.been@resultlaboratorium.nl (let op: alleen voor vragen m.b.t. de vacature; solliciteren gaat via de sollicitatiebutton).

Meer informatie over Result Laboratorium vind je hier.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je sollicitatie tot en met 12 maart 2021 insturen via de sollicitatiebutton.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor OutSite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Weet je het wachtwoord niet meer, dan kun je dit via OutSite opvragen. 

Als je bij Result Laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Als je bij Result Laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.