Ben jij de ervaren en gedreven salesmanager, die een bijdrage wil leveren aan het realiseren van onze groeiambities in een markt die volop in ontwikkeling is?
Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Result Laboratorium is op zoek naar een

Salesmanager Healthcare Diagnostiek
voor 36 uur per week

Waar kom je te werken
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek, die we 24 uur per dag bieden. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen, verpleeghuizen, GGZ instellingen en andere aan zorg gerelateerde instellingen. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Het grootste deel van de werkzaamheden van de analyse zal dan daar plaatsvinden, maar we blijven gebonden aan de ziekenhuizen (ASZ, Beatrix en Amphia) i.v.m. onze Rapid labs op deze locaties.
Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Als salesmanager geef je leiding aan het team Sales en Relatiebeheer, dat momenteel bestaat uit 3 relatiemanagers. Je ondersteunt en coacht hen en komt samen met hen tot mooie resultaten.
Verder verwachten we het volgende van je:

•  Je volgt actief de ontwikkelingen en trends binnen de zorg, je stelt concurrentie- en marktanalyses op en vertaalt de hieruit verkregen informatie naar de dienstverlening en het portfolio. Op basis van deze analyse, identificeer je nieuwe kansen, ontwikkel je het strategisch verkoopbeleid en werk je dit uit naar concrete doelstellingen en resultaten.
•  Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en vertaalt de klantvraag naar de interne organisatie. Je denkt hierbij in kansen en mogelijkheden voor zowel de klant als de interne organisatie. Je onderhoudt en ontwikkelt constructieve lange termijn relaties met de betrokken relaties.
•  Je bent actief betrokken bij totstandkoming van contracten met zorgverzekeraars en andere partijen in het kader van zorgverkoop.
•  Je geeft sturing aan de uitvoering van projecten die vanuit de portefeuille geïnitieerd worden.
•  Je draagt budgetverantwoordelijkheid voor jouw afdeling binnen de kaders van het jaarplan.
•  Je rapporteert aan de directie en je bent onderdeel van het managementteam.
•  Samen met je team ben je zichtbaar en benaderbaar zowel binnen als buiten de organisatie.
•  Je zorgt er voor dat klantgericht denken en handelen een tweede natuur wordt binnen de organisatie.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

•  Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau en 5-10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
•  Je hebt een coachende manier van leidinggeven.
•  Ervaring of aantoonbare affiniteit met de laboratoriumbranche en/of de zorg is een pré.
•  Je hebt aantoonbaar goede analytische vaardigheden en een sterk ontwikkeld cijfermatig inzicht.
•  Je kunt denken en handelen op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.
•  Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, een klantgerichte houding en bent in staat om de verbinding te leggen.
•  Je bent ambitieus, enthousiast en gedreven.
•  Flexibel en organisatorisch sterk.
•  Je gaat voor resultaat en hebt overtuigingskracht.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie in een enthousiast team binnen een organisatie die volop in beweging is. De functie is ingedeeld in FWG 70 (maximaal €6.887,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Verder bieden wij een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd, als we beide tevreden zijn.

Er gelden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering en in totaal zo’n 5,5 weken aan verlofuren. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen.
Het is mogelijk om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken.

Nieuwgierig geworden?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ingrid Roelvink, directeur, via: i.roelvink@resultlaboratorium.nl of via 078-6523174.

Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Jolanda Hamerslag, HR manager, telefoon 06-57246837.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie insturen tot en met
8 december 2022 via deze link:

Solliciteer direct

De gesprekken vinden plaats op donderdagochtend 15 december a.s..
We zien jouw sollicitatie heel graag verschijnen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan de interne kandidaat.

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.