Binnen Result Laboratorium is een vacature ontstaan voor een veelzijdige

Klinisch Chemicus
0,8-1,0 FTE
voor een vast dienstverband

Waar kom je te werken?
Result Laboratorium is een zelfstandig medisch laboratorium in de regio Zuidwest Nederland.
Result verzorgt 24 uur per dag deskundige en hoogwaardige diagnostiek voor meerdere ziekenhuizen: Albert Schweitzer ziekenhuis, Amphia Ziekenhuis, Beatrix ziekenhuis en Ikazia ziekenhuis. Daarnaast bedienen we huisartsen, verloskundigen, verpleeghuizen en andere zorgverleners. Result is in de laatste jaren flink gegroeid in een markt die behoorlijk in beweging is. De organisatie bestaat uit ruim 500 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Het nieuwe centrale laboratorium in Zevenbergen is recent opgeleverd en wordt nu operationeel gemaakt. Op de locaties van de ziekenhuizen worden rapidlabs ingericht voor (poli)klinische spoeddiagnostiek.

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een klinisch chemicus die zich aan de ene kant richt op het continueren van de dagelijkse diagnostiek en aan de andere kant mede vorm kan geven aan transitieprojecten van Result Laboratorium en ontwikkelen van diagnose support systemen. Je participeert in eerste instantie de bereikbaarheidsdiensten op ziekenhuislocatie Amphia, sluit aan bij multidisciplinair overleggen en neemt deel aan commissies van deze ziekenhuisorganisatie. Je draagt bij aan het opleiden van jonge collega’s. Vakinhoudelijke aandachtsgebieden worden in onderling overleg verdeeld.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Je bent een geregistreerd klinisch chemicus en hebt enkele jaren ervaring.
  • Aantoonbare ervaring en affiniteit met ICT: Diagnose Support Systemen en Data Science.
  • Overziet en doorziet processen om grote transities efficiënt uit te voeren (bijvoorbeeld aandachtsgebieden pre-analyse of kwaliteit).
  • Je bent communicatief vaardig, kwaliteitsgericht en neemt initiatief.
  • Je hebt een flexibele instelling, bent stressbestendig en innovatief.
  • Je bent bevlogen en wilt graag in een team van acht collega klinisch chemici in Result Laboratorium aan onze integratiedoelstellingen te werken.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een enthousiast team. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS en inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

We bieden je bij indiensttreding een vast dienstverband aan.

Nieuwsgierig geworden?
Ben jij de kandidaat die zich in deze kwaliteiten herkent en ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met dr. F.M. Verheijen (klinisch chemicus, voorzitter vakgroep) op telnr. 078-6523151/ 06-43997650
of dr. A.J. van Gammeren (klinisch chemicus, portefeuillehouder Amphia Ziekenhuis) op telnr. 076-5955259.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan kun je je sollicitatie insturen tot en met
18 maart 2023 insturen via de sollicitatiebutton.

Solliciteer direct

We zien jouw sollicitatie heel graag verschijnen.

Als je bij Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gebleken gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.