Ben je een ervaren routine analist en werkzaam op een klinisch chemisch laboratorium? Ben jij toe aan een 2e of 3e stap in je carrière? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Result Laboratorium is op zoek naar een Senior Analist Klinische Chemie (officiële benaming Vakexpert Lab) voor 32 uur-36 uur per week.

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Als senior Analist (officiële benaming Vakexpert Lab), ben je samen met 3 andere collega vakexperts het eerste aanspreekpunt als het gaat om vakinhoudelijke zaken op het gebied van klinisch chemische bepalingen en bindings-analyse. Je beantwoordt de vakinhoudelijke vragen van collega’s en coacht hen naar taakvolwassenheid. Het coördineren van de werkzaamheden en toezien op en verbeteren van de dagelijkse workflow is onderdeel van jouw werk. Je overlegt met de klinisch chemicus van jouw aandachtsgebied over inhoudelijke zaken. Je bent verantwoordelijk voor een optimaal verloop van het eigen analyseproces in samenspraak met andere processen.

De focus van deze functie ligt met name op het verbeteren van de kwaliteit en voor het evalueren, valideren en implementeren van methoden of artikelen. Je bent steeds op zoek naar verbeterkansen in het proces en initieert bijdragen aan innovatie, kwaliteit en beleidsvorming. Daarnaast werk je ook mee op het lab. Daarnaast functioneer je als allround klinisch analist specieel.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor locaties Zevenbergen, Breda, Dordrecht/Zwijndrecht en Gorinchem. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd vanuit de  locatie in Zevenbergen, maar je zal ook regelmatig aanwezig moeten zijn op de andere locaties.  

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • een relevante HBO-opleiding, aangevuld met ruime ervaring en scholing op het terrein van klinische chemie.
 • meerjarige ervaring en brede vakkennis in dit specifieke vakgebied.
 • Kennis van het Cobas meetsysteem en de Liaison is een pre
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, waardoor je zaken goed en duidelijk aan anderen kunt overbrengen
 • Je bent een goede sparringspartner voor de klinisch chemici vanuit de vakinhoud.
 • Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je werkt zelfstandig, maar net zo goed in een teamverband. Verder ben je initiatiefrijk en pakt zaken proactief op.

Wat bieden wij?

 • Een interessante en uitdagende functie in een sterk groeiende organisatie.
 • De functie is ingedeeld in FWG 50 minimaal € 3.047,- en maximaal € 4.324,- (per 1/12/2023) bruto per maand op basis van 36 uur per week). De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar die wij graag willen verlengen.
 • Er gelden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering en in totaal zo’n 5,5 weken aan verlofuren.
 • Wij volgen de Cao Ziekenhuizen.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Fran?ois Verheijen, Klinisch chemicus, telefoon 06-43997650.

Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee, HR-adviseur, telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie insturen via de sollicitatiebutton.

Solliciteer direct

We zien jouw sollicitatie graag verschijnen.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.