« Terug naar alle berichten

Semenonderzoek voortaan op afspraak

De ongemakkelijke wachtrij bij het fertiliteitslaboratorium is verleden tijd. Want vanaf 1 juni 2019 werken de fertiliteitslaboratoria in Zwijndrecht en Gorinchem op afspraak.

Patiënten kunnen nadat ze zijn verwezen voor een algemeen semenonderzoek of een controleonderzoek na een vasectomie, zelf een afspraak maken via de digitale agenda op onze website: www.resultlaboratorium.nl/patient/afspraak.

De afspraak wordt bevestigd per mail en sms. Via het mailbericht wordt de patiënt ook geattendeerd op de patiënten/instructiefolders. Voor semenonderzoek zijn meerdere instructiefolders beschikbaar en deze zijn allen te vinden op deze pagina.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat u, als verwijzer, digitaal een afspraak plant voor uw patiënt. De afspraak kan op een later tijdstip door de patiënt gewijzigd worden naar een ander tijdstip of een andere locatie.

“Nu we op afspraak werken hebben we de tijd om rustig het materiaal in ontvangst nemen en de benodigde gegevens door te nemen”, zegt Rahim één van de vakspecialisten fertiliteit: “We merken dat de patiënten dit prettig vinden.”

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of over semenonderzoek neem dan contact op met één van onze vakspecialisten van het fertiliteitslaboraorium T: (078) 6541811 / (0183) 644800 of dr. Francois Verheijen, laboratoriumspecialist klinische chemie M: f.m.verheijen@resultlaboratorium.nl T: (078) 6541529