« Terug naar alle berichten

Prikpost Hardinxveld, nu ook voor vroege vogels!

Vanaf 2 januari 2019 kan op iedere werkdag al vanaf half acht bloed geprikt worden in het Groene Kruisgebouw in Hardinxveld-Giessendam. Tot negen uur kan men binnen lopen met een laboratoriumverwijsbrief van de huisarts of een ziekenhuisspecialist.

De prikpost aan de Pietersweer is voor veel Hardinxvelders al jaren een vertrouwd adres. Ook voor meneer van der Meijden die we in de ruime wachtkamer treffen. “Je wordt hier snel en kundig geholpen” zegt hij. ”Linda is een goede prikker, ik heb nog nooit een blauwe plek gehad”

Linda Boxman, bloedafname medewerker van Result Laboratorium, prikt al bijna 7 jaar op deze locatie. Ze is blij dat ze deze post voortaan een half uurtje eerder open kan doen. “Dagelijks stonden er ruim voor de openingstijd al mensen te wachten.” zegt Linda “En voor mensen die nuchter moeten blijven voor de bloedafname of naar hun werk moeten is het prettig dat ze nu vroeg in Hardinxveld terecht kunnen.”

Voor diegene die wat later in de ochtend willen gaan prikken kunnen in de regio terecht op een prikpost in de Lange Wei (Boven Hardinxveld), de Til (Giessenburg) of in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Sliedrecht. Bekijk de actuele openingstijden.