« Terug naar alle berichten

Nieuwe leden Raad van Commissarissen

Na 6 jaar loopt de zittingstermijn van 2 leden van het eerste uur af. Leo Schoots en Ries Bode maken per 1 mei 2021 plaats voor Natasja Baroch (portefeuille financiën) en Arthur Govaert (portefeuille digitale transformatie).

Natasja is registeraccountant en heeft het eerste deel van haar carrière doorgebracht bij Deloitte en KPMG. Eerst als controlerend accountant, daarna in de overnamepraktijk. Vervolgens heeft zij gewerkt bij een snelgroeiende apothekersketen waar zij onder andere de vele overnames vanuit financieel perspectief coördineerde. Daarna heeft zij ruim 10 jaar in de langdurende zorg gewerkt, als laatste als lid van de raad van bestuur van een organisatie in de gehandicaptenzorg. Momenteel is zij werkzaam als operationeel-financieel directeur bij DermaClinic, een groeiende kwaliteitsketen op het gebied van laagdrempelige cosmetische behandelingen.

Natasja heeft ruime bestuurlijke en toezichthoudende ervaring, zowel in de zorg als in het bedrijfsleven. Momenteel is zij, naast lid van de Raad van Commissarissen bij Result Laboratorium, toezichthouder bij Trubendorffer (commerciële verslavingszorg) en Grant Thornton (accountants- en adviesorganisatie).
Natasja woont met haar man en vier dochters in Goirle, bij Tilburg.

Arthur is in 2014 overgestapt van ‘de industrie’ naar ‘de zorg’.
Ongeveer 25 jaar heb ik met plezier gewerkt in zowel technische als ICT-rollen bij verschillende bedrijven (Shell, Heineken, Draka, Vion), ook in het buitenland. Daarna wilde ik mijn carrière in de gezondheidszorg voortzetten; niet alleen vanwege het prachtige werk dat in het ziekenhuis wordt verricht, maar ook vanwege de digitale reis die het Radboudumc wilde maken. Nu werk ik met een fantastisch team aan de verdere digitalisering en modernisering van Zorg, Onderzoek, Onderwijs en Bedrijfsvoering. “Betekenisvol Gebruik” en “Informatie Gedreven” zijn de kernwoorden in de weg naar het verder optimaliseren en innoveren van het Radboudumc (en transmuraal) en daarin zijn we tot nu toe succesvol in geweest.

Daarnaast ben ik voorzitter van het CIO Platform Nederland, de vereniging van de ICT-eindverantwoordelijken van de grotere bedrijven in Nederland. Hierin doen we veel aan kennisdeling op verschillende niveaus en tussen de verschillende bedrijfstakken; extern wordt er hard gewerkt om de digitale transformatie op de agenda te krijgen van de politiek en zorgen dat onze leden (bedrijfsleven & instellingen) maximaal mogelijkheden krijgen om ICT-middelen van de verschillende leveranciers uit te nutten.
Ik woon in Arnhem en heb twee kinderen, die allebei al mooie uitdagende banen hebben”.