Ben jij bijvoorbeeld werkzaam als doktersassistente, medewerker bloedafname of als analist op een laboratorium? Ben jij klantgericht en op zoek naar een gevarieerde baan? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg?

Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Result Laboratorium is voor de locaties Dordrecht en Breda op zoek naar meerdere kandidaten voor de functie van


MEDEWERKER PRE-ANALYSE Dordrecht / Breda

voor 24 tot 36 uur per week

Je zult gecombineerd werken tussen één van deze locaties naar keuze en Zevenbergen.

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige (bloed)onderzoek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Het grootste deel van de werkzaamheden zal dan daar plaatsvinden, maar als medewerker pre-analyse blijf je ook werkzaam op de locatie Dordrecht of Breda. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Als medewerker pré-analyse werk je bij de monsterontvangst van het laboratorium waar patiëntmateriaal wordt verwerkt, verdeeld en verstuurd. Daarnaast verricht je pré-analytische werkzaamheden en sta je aanvragers en patiënten te woord vanuit het klantcontactcentrum.
De werkzaamheden vinden plaats in een dynamische werkomgeving van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 uur en 19:00 uur. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig. Deze werkzaamheden vinden onder andere plaats in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, het Amphia ziekenhuis in Breda en – op termijn- in combinatie met de locatie in Zevenbergen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Je hebt een afgeronde medische opleiding bij voorkeur in de richting van doktersassistent, medisch secretaresse of analist.
  • Je hebt kennis van laboratoriumonderzoeken en logistieke processen en je spreekt het vakjargon. Bij voorkeur heb je ervaring met monsterverdeling op een laboratorium.
  • Je kunt zelfstandig werken en je hebt affiniteit met geautomatiseerde dataverwerking.
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, die je kunt inzetten om klantgericht te werken.
  • Jij gaat voor kwaliteit.
  • Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?
Een interessante en uitdagende functie in een sterk groeiende organisatie. Verder is de functie ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 3.120,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Verder bieden wij een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met uitzicht op verlenging en volgen wij de Cao Ziekenhuizen.

Nieuwsgierig geworden?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Lesley Vonk, afdelingshoofd, telefoonnummer 06-82013730 of via e-mail l.vonk@resultlaboratorium.nl.

Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee HR-adviseur telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie insturen via de sollicitatiebutton.

Solliciteer direct
Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.