Heb jij een medische achtergrond en bijvoorbeeld werkzaam als verpleegkundige, medewerker bloedafname of doktersassistente? Of werk je als analist op een diagnostisch laboratorium en ben je toe aan iets anders? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Result Laboratorium zoekt een parttime

MEDEWERKER POINT OF CARE TEAM
20 – 24 uur per week

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/.

Wat ga je doen?
Result Laboratorium biedt professionele ondersteuning aan zorgverleners voor decentrale laboratoriumdiagnostiek waarbij de zorgverlener zoveel als mogelijk wordt ontzorgd met apparatuur in zowel de diverse ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en de VVT sector. Het beheer en aanschaf van de apparatuur ligt bij Result Laboratorium, waarbij de instructie van de gebruikers, het onderhoud en kwaliteitscontrole van de apparatuur bij onze klanten verzorgd wordt door het POCT team.

In deze rol houdt je je bezig met de volgende zaken:
• Uitvoeren van het POCT kwaliteitssysteem volgens ISO 15189 en ISO 22870.
• Opstellen van protocollen en voorschriften.
• Bewaken van de kwaliteit van systemen bij onze klanten door middel van periodieke controles.
• Trainen en begeleiden van de medewerkers van onze klanten op het gebied van POCT-diagnostiek bij gebruik.
• Oplossen van storingen.

De werkzaamheden vinden plaats in onderlinge afstemming met de collega POCT-medewerkers en de coördinator. Je werkt vanuit alle locaties van Result Laboratorium en op de diverse klantlocaties. In eerste instantie ligt de focus op de regio Dordrecht, Gorinchem en Breda.

Wat neem je mee?
• Afgeronde medische opleiding, bijvoorbeeld doktersassistent, analist of verpleegkundige.
• Ervaring met het opstellen van protocollen en voorschriften of bent in staat je deze snel eigen te maken.
• Relevante ervaring op het gebied van kwaliteitsborging.
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
• In het bezit van een B-rijbewijs en de beschikking over een eigen auto.
• Goede beheersing van Word en Excel.

Verder kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben je oplossingsgericht.
Je beschikt over didactische vaardigheden en goede contactuele eigenschappen. Dit komt tot uitdrukking in je klantgerichtheid.

Wij bieden wij?
• Een uitdagende, gevarieerde functie waar volop ruimte is voor ontwikkeling in een groeiende organisatie.
• Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.
• Salaris van maximaal € 3.025,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (functieschaal FWG 40 Cao Ziekenhuizen). Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Nieuwsgierig geworden?
Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee, HR-adviseur, telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om je sollicitatie direct in te sturen via de onderstaande sollicitatiebutton. Dit kan tot en met 31 augustus 2022.

Solliciteer direct

We verzoeken je om je sollicitatie en CV als één document te uploaden.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.