Ben jij die enthousiaste medewerker Logistiek en wil jij meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg?
Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker Logistiek 
36 uur per week

Waar kom je te werken?
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek, die we 24 uur per dag bieden. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen, verpleeghuizen, GGZ instellingen en andere aan zorg gerelateerde instellingen. We hebben een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2024 als volledig laboratorium in gebruik zal worden genomen. De ondersteunende diensten werken inmiddels al in dit prachtige pand. Het grootste deel van onze laboratorium activiteiten zal de komende periode vanuit onze huidige laboratorium locaties binnen de ziekenhuizen naar Zevenbergen overgebracht worden. Daarnaast blijven we ook gebonden aan de ziekenhuizen in Dordrecht, Breda en Gorinchem i.v.m. onze Rapid labs op deze locaties.

Voor meer informatie over de organisatie zie: www.resultlaboratorium.nl

De afdeling
Het logistieke team is onderdeel van de afdeling Inkoop, Logistiek en Facilitair (IFL) en bestaat momenteel uit 3 medewerkers logistiek en een teamleider Logistiek, die jou direct leidinggevende is. Jullie worden ondersteund met support vanuit operationele inkoop/voorraadbeheer.
Vanuit het centrale magazijn in Zevenbergen worden de diverse locaties van Result Laboratorium bevoorraad en worden onze huisartsen voorzien van middelen t.b.v. afname en diagnostiek. Alle logistieke activiteiten zullen vandaaruit verder worden uitgevoerd en het logistieke team is volledig verantwoordelijk worden voor de beschikbaarheid van middelen, transport en inruimactiviteiten op alle locaties.  Het magazijn is pas sinds begin maart verhuisd naar Zevenbergen. We zullen op de decentrale locaties in de ziekenhuizen de logistiek verder gaan optimaliseren/overnemen. Op de centrale locatie Zevenbergen zal de dienstverlening van het team verder uitgebreid worden met facilitaire taken op het gebied van afval afvoeren, aan- en afvoeren dienstkleding etc. De afdeling IFL ontwikkelt zich in lijn van de transitie naar een volwaardige en volwassen afdeling.

Wat ga je doen?
Als medewerker logistiek ben je breed inzetbaar. Binnen het centrale laboratorium in Zevenbergen transporteer je goederen. Denk hierbij aan magazijngoederen, linnengoed, en diverse afvalstoffen (waaronder ook gevaarlijke afvalstoffen). Ook verzorg je de bevoorrading van onze decentrale locaties in de ziekenhuizen in Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht en Breda. Je ontvangt, distribueert en geeft goederen uit. Daarnaast voer je alle administratieve werkzaamheden uit die betrekking hebben op opslag en distributie.

In deze functie ben je voornamelijk werkzaam op de centrale locatie in Zevenbergen, maar kom je dus ook regelmatig op onze externe locaties en ben je een belangrijke schakel in het geheel ten behoeve van de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Bij voorkeur beschik je over een Mbo-diploma in de logistiek. Als je deze opleiding hebt gevolgd is dat zeer mooi meegenomen.
  • Voor de bevoorrading van onze decentrale locaties is een rijbewijs B vereist.
  • Je kunt een eenvoudige administratie bijhouden en bent zeer nauwkeuring in je werk.
  • Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met bevoorrading van temperatuurgevoelige producten en gevaarlijke stoffen.
  • Werkervaring in de logistiek is een pré.
  • Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent ondernemend en kan oplossingsgericht werken en bent goed in het organiseren van je werkzaamheden.
  • De werkzaamheden in deze functie zijn fysiek en kunnen soms als zwaar worden ervaren, dus een goede fysieke conditie is van belang.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende houding dat past bij onze tak van sport en onze aanwezigheid in de ziekenhuizen.
  • En je bent bovenal een enthousiaste en collegiale collega.

Wat bieden wij?
Wij bieden een zelfstandige en verantwoordelijke baan binnen een organisatie die volop in beweging is. De functie is ingedeeld in FWG 35 (per 1 juni: maximaal € 3.440,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Verder bieden wij een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met zicht op vast dienstverband als we beiden tevreden zijn.

Er gelden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering en in totaal zo’n 5,5 weken aan verlofuren. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Ziekenhuizen.
Je werkplek bevindt zich in ons goed bereikbare, mooie nieuwe pand in Zevenbergen.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Roel Bennik, manager IFL, telefoonnr. 06-39221035.

Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Jolanda Hamerslag, HR manager, telefoon 06-57246837.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan kun je je sollicitatie insturen tot en met 14 april 2024 via de sollicitatiebutton.

We zien jouw sollicitatie heel graag verschijnen.

Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gebleken gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct