Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarbij je veel op pad bent? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Result Laboratorium zoekt per direct naar voor de regio Gorinchem een parttime

MEDEWERKER BLOEDAFNAME BUITENDIENST (8-16 uur per week)

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Je verzorgt de bloedafname bij patiënten op onze prikposten, (verpleeg)instellingen en bij patiënten aan huis voor de locatie/regio Gorinchem en omstreken. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve en logistieke verwerking van alle onderzoeksmaterialen die dagelijks de afdeling bereiken. Je werkt doordeweeks tussen 07.30 uur en 13.00 uur (let op: vaak in diensten van 4 uur per dag).

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Jij gaat voor kwaliteit.
 • Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je werkt zelfstandig, maar net zo goed in een teamverband.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Daarnaast:

 • Beschik je over een afgeronde opleiding bij voorkeur als doktersassistent, verpleegkundige, analist, verzorgende IG-niveau 3 of heb je ervaring als medewerker in de thuiszorg met minimaal IG-niveau 3.
 • Ook als je student bent en een medische opleiding volgt (bijvoorbeeld verloskunde, geneeskunde of verpleegkunde), nodigen we jou van harte uit om te solliciteren.
 • Heb je affiniteit met computerprogramma’s.
 • Ben je in het bezit van een auto.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar, waarna er uitzicht is op verlenging.
 • De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 3.440,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.
 • Je hebt de mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer.
 • Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse maar wil je eerst nog meer informatie hebben over de functie? Neem dan gerust contact op met het afdelingshoofd via mailadres: m.vanderwiel@resultlaboratorium.nl.  Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee, HR-adviseur, telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Je kunt jouw sollicitatie indienen door het sollicitatieformulier in te vullen via de sollicitatiebutton. 

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct