« Terug naar alle berichten

Het laboratorium is leuk!

Onlangs brachten de kleuters van groep 2 van de Oranje Nassauschool uit Papendrecht een bezoek aan het laboratorium. In de kinderprikkamer kreeg pop Bert een prikje en vertelde laboratorium assistente Gulay waarom het niet eng is om een prikje te krijgen.

Regelmatig verzorgt Result Laboratorium kennismaking- en voorlichtingsbezoeken op het laboratorium in het Beatrixziekenhuis en Albert Schweitzerziekenhuis voor scholieren. Het programma wordt afgestemd op de leeftijd en behoefte van de kinderen. Dit kan variëren van een eerste kennismaking met een prikzuster tot beroepsoriënterend bezoek.

Op 4 april organiseert het laboratorium op de locatie in het Beatrixziekenhuis een kennismakingsdag “medische laboratoriumdiagnostiek” voor leerlingen van het voortgezet onderwijs die overwegen een laboratoriumopleiding te gaan volgen.

Een klinisch chemisch analist laat je zien hoe de buisjes bloed op het laboratorium geanalyseerd worden. Er is nog een enkele plaats vrij voor deze dag, aanmelden kan nog tot 24 maart 2017.

Ben je geïnteresseerd in een bezoek aan het laboratorium of kinderprikpoli? Neem dan contact met ons op.