« Terug naar alle berichten

De Labgids: voor al uw vragen over onze testen

Wilt u weten wat de doorlooptijden van bepaalde laboratoriumtesten zijn? Kan uw patiënt voor deze test op de prikpost geprikt worden of alleen op de bloedafname in het ziekenhuis? Wilt u de referentiewaarden van een laboratoriumtest weten? Waarvoor is deze test van belang?

Voor dit soort vragen hoeft u niet meer naar het laboratorium te bellen. De antwoorden op deze vragen, en nog veel meer informatie, kunt u vinden in onze Labgids.

Recente aanpassingen:

  • Bij contacten vindt u telefoonnummers van verschillende vakgebieden.
  • Neemt uw praktijk zelf bloed af? U kunt actuele informatie vinden over alle aanvraagbare pakketten, welke testen hierbij bepaald worden, en welke buizen afgenomen moeten worden.
  • Diverse patiënten folders.
  • Digitale agenda, om een afspraak voor functieonderzoeken of de kinderprikpoli in te plannen.

Hoe gebruikt u de Labgids?

U vindt de labgids via resultlab.getincontrol.eu

In de zoekbalk typt u de naam of een deel van de naam in van de test die u wilt zien. U kunt ook zoeken per categorie of op alfabet door links bovenin op ‘Bepalingen’ te klikken. Bij elke bepaling staat o.a. beschreven welke buis nodig is (kijk naar de kleur van het bolletje voor de naam van de test), welke methode wordt gebruikt en hoe het materiaal verplaatst kan worden.

We streven naar continue verbetering van de Labgids. Heeft u vragen, opmerkingen of tips? Dan horen wij dat graag! Deze kunt u delen via administratie@resultlaboratorium.nl. Voor vakinhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met de dienstdoende klinisch chemicus (078 654 15 29).