bloedafnamelaboratorium Result Laboratorium locatie Dordwijk
« Terug naar alle berichten

Voor het werk uit bloedprikken?

Dat kan bij Result Laboratorium!

Vanaf 1 mei 2017 gaat de deur van de bloedafname in het Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk om 7:00 uur open.

Result Laboratorium komt hiermee tegemoet aan de wens van een groot aantal werkende patiënten om buiten kantooruren bloed af te kunnen laten nemen.

Om diezelfde reden was de openingstijd al eerder uitgebreid naar half 8, maar volgens onderzoek door de cliëntenraad van het Albert Schweitzer ziekenhuis was dit niet voldoende. Daarom breidt Result Laboratorium haar service nog verder uit en zal vanaf 1 mei van maandag t/m vrijdag om 7 uur haar deuren, van de bloedafname in het Albert Schweitzer ziekenhuis, openen.

Een gunstige bijkomstigheid is dat er tot 9 uur gratis geparkeerd kan worden op de parkeerstrook aan de Karel Lotsyweg, vóór de ingang van het ziekenhuis (45 parkeerplaatsen voor kort parkeren)

Mocht dit voor u als patiënt nog niet schikken dan is er nog de mogelijkheid om op zaterdagmorgen bloed af te laten nemen op onze locaties in zowel het Albert Schweitzer ziekenhuis Dordwijk als Albert Schweitzer ziekenhuis Zwijndrecht. Deze locaties zijn iedere zaterdag open van 09:00-11:00.

Kijk op de site voor een overzicht van alle priklocaties van Result Laboratorium en hun actuele openingstijden.

bloedafname Dordrecht