« Terug naar alle berichten

Belangrijke wijzigingen in ZorgDomein voor thuisprikverzoek

Met ingang van 1 maart 2023 zijn er een aantal wijzigingen in ZorgDomein doorgevoerd met betrekking tot het aanvragen van een thuisprikverzoek voor uw patiënten.

Mogelijkheid toevoegen tijdelijk verblijfsadres
Vanaf 1 maart 2023 is het mogelijk om een tijdelijk verblijfsadres toe te voegen. Dit adres wordt doorgestuurd naar Result Laboratorium zodat de medewerker bloedafname naar het juiste verblijfsadres gaat.

Aanvragen thuisprikverzoek op feestdagen niet meer mogelijk
Result Laboratorium is tijdens de feestdagen gesloten. De feestdagen zijn in ZorgDomein dichtgezet waardoor er niet per ongeluk een thuisprikverzoek op een feestdag kan worden aangevraagd.

Aanvragen thuisprikaanvragen
In ZorgDomein kunt u eenvoudig via de kalender een thuisprikafspraak maken. Deze afspraken worden automatisch op één van de voorkeursdagen ingepland.

Procedure aanvragen thuisprikverzoek
Thuisprikaanvragen voor de eerstvolgende werkdag kunnen tot 15:30 uur via ZorgDomein worden aangevraagd. Op deze manier kunnen we deze aanvragen ook daadwerkelijk inplannen voor de aan-huis routes voor de volgende dag.

Let op: indien u na 15:30 uur nog een thuisprikverzoek voor de volgende dag wilt doen, dan kunt u dit op de volgende manier aanvragen:

  • Vraag via ZorgDomein alle bepalingen aan die geprikt moeten worden.
  • Het vinkje voor thuisprikken niet aanvinken.
  • Neem contact op met Result Laboratorium via 078-6541532, keuze 3.
  • Geef, onder vermelding van het ZorgDomeinnummer, aan dat een patiënt toch de volgende werkdag geprikt moet worden.
  • De patiënt wordt door Result Laboratorium waar mogelijk ingepland voor de volgende werkdag.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen op telefooonnummer 078 – 6541532, keuze 3.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Result Laboratorium