Heb jij ervaring als Analist en ben je werkzaam op een laboratorium? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Result Laboratorium biedt een leuke, uitdagende baan waarin je meedraait in de dynamiek van een laboratorium. We zijn voor de locatie Dordrecht op zoek naar een ervaren

ANALIST KLINISCHE CHEMIE
24 tot 36 uur per week

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Het grootste deel van de werkzaamheden van de analyse zal dan daar plaatsvinden, maar als Analist Klinische Chemie blijf je ook werkzaam op de locatie Dordrecht. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Als Analist Klinische Chemie ga je aan de slag met onze geavanceerde laboratoriumstraat. Je draagt zorg voor het uitvoeren van de 24/7 diagnostiek binnen Result Laboratorium, onder andere aan de chemiestraat, hematologiestraat, stolling en bloedtransfusie. Dit doe je gedurende dag-, avond-, nacht- en/of weekenddiensten.

Je geeft op efficiënte wijze uitvoering aan de analyses en het beoordelen van de bijbehorende resultaten. Je bent gedeeltelijk werkzaam op de locatie Dordrecht (Albert Schweitzer) en gedeeltelijk in Zevenbergen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Je beschikt minimaal over het diploma MLO klinische chemie of een andere relevante medische laboratorium opleiding.
  • Je hebt enkele jaren aantoonbare ervaring als analist in een klinisch chemisch laboratorium hebt (harde eis).
  • Je bent stressbestendigheid, flexibel en samenwerkingsgericht.
  • Je bent communicatief sterk en hebt een servicegerichte instelling.
  • Je hebt passie voor het vak en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Daarnaast ben je zorgvuldig en analytisch.
  • Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?

Een interessante en uitdagende functie in een sterk groeiende organisatie. Verder is de functie ingedeeld in FWG 45 (maximaal € 3.642,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Verder bieden wij een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met uitzicht op verlenging.

Er gelden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering en in totaal zo’n 5,5 weken aan verlofuren. Wij volgen de Cao Ziekenhuizen.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Rien Dorland, afdelingshoofd Lab routine via e-mail  m.dorland@resultlaboratorium.nl Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee, HR-adviseur, telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, ben je bereid verschillende diensten te draaien en voldoe je aan de eis van aantoonbare ervaring, dan kun je je sollicitatie insturen via deze link:

Solliciteer direct

Wij zien jouw sollicitatie heel graag verschijnen.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.