« Terug naar alle berichten

Afnamelaboratorium Sliedrecht verhuist naar nieuwe locatie

De polikliniek van het Albert Schweitzerziekenhuis in Sliedrecht verhuist naar een nieuwe locatie aan het Stationspark 401 (vlak bij het station) en ons afnamelaboratorium gaat mee.

Tijdens de verhuisweek, van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli, is de polikliniek geheel gesloten. In deze week kan er bloed geprikt worden in Waerthove, Kerkbuurt 20 (naast het huidige ziekenhuis). Bekijk op Google maps.

Vanaf 22 juli opent de nieuwe polikliniek met het daarin gevestigde bloedafnamelaboratorium aan het Stationspark haar deuren.

De voorbereidingen voor de verhuizing zijn in volle gang. Het afnamelaboratorium komt op de eerste verdieping van de polikliniek. Hier worden drie ruime, moderne prikkamers en een klein analyse laboratorium voor spoeddiagnostiek (bijvoorbeeld onder andere chemopatiënten) gerealiseerd. Op deze locatie kunnen we dezelfde vertrouwde service blijven bieden die u van ons gewend bent en zijn wij, met één extra prikkamer meer dan op de huidige locatie, klaar voor de toekomst.

Als extra service aan de inwoners van het centrum van Sliedrecht blijft de prikpost in Waerthove ook na de verhuizing gehandhaafd! Prikken kan daar vanaf 22 juli op werkdagen tussen 8.00 en 9.00 uur.