Meest gestelde vragen

Waar en wanneer kan ik bloed laten prikken
Dit is afhankelijk van het onderzoek dat u heeft aangevraagd. In de toelichting van de aangeboden producten staat vermeld op welke locaties u terecht kunt. Nadat u een product heeft afgerekend ontvangt u van ons een uitnodiging via de mail. In deze mail staat nogmaals de locatie en openingstijden genoemd.

Ontvangt mijn huisarts ook de testresultaten?
Nee, de uitslagen worden alleen aan u verstuurd.

Wanneer ontvang ik de resultaten?
Dit is afhankelijk van het aangevraagde onderzoek. Dit staat in de toelichting van het aangeboden product vermeld. Het Fitness check rapport zal bijvoorbeeld binnen 10 dagen na het onderzoek bij u in de brievenbus liggen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Indien u de check nog niet heeft laten uitvoeren kunt u, binnen 14 kalenderdagen na de koop, deze herroepen. Hiervoor stuurt u ons een e-mail met daarin uw gegevens, uw rekeningnummer en het ordernummer van de bestelling. Wij storten het door u betaalde bedrag terug op uw rekening.

Waar kan ik mijn gegevens wijzigen?
Via “mijn account” kunt u uw recente bestellingen bekijken en uw gegevens en wachtwoord beheren.

 

Vragen over de Fitness check

Moet ik nuchter zijn voor de Fitness check?
Nee, dat is voor deze onderzoeken niet noodzakelijk.

Waar kan ik de Fitness check laten doen?
Na aanmelding op de site ontvangt u een uitnodiging. Met deze uitnodiging meldt u zich op maandag tot en met vrijdag op de Bloedafname van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk tegenover Optisport.

Wat is hemoglobine of kreatinine ?
Klik hier om naar de pagina te gaan over uitleg van de Fitness check testen. Wilt u meer informatie over klinische bloedtesten kijk dan op de website van de beroepsvereniging klinische chemie NVKC

Moet ik een afspraak maken voor een Fitness check?
Nee, dit is niet nodig. U kunt op maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 16 uur terecht op de Bloedafname in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordwijk, meer uitleg hierover staat in de uitnodiging die u van ons krijgt als u de Fitness check besteld heeft.

Kan ik ook alleen een vitamine pakket bestellen?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Vitamine pakketten zijn alleen in combinatie met de Fitness check te bestellen.