Heb jij ervaring met complexe personele planningen rond krijgen en onder tijdsdruk de juiste keuzes maken en oplossingen bedenken? Wil jij daarnaast met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Result Laboratorium biedt een leuke, uitdagende baan waarin je meedraait in de dynamiek van een laboratorium. We zijn op zoek naar een

PERSONEELSPLANNER
voor 20 uur per week

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 door heel Result in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Het grootste deel van de werkzaamheden van de analyse zal dan daar plaatsvinden maar onze bloedafname blijft in de regio’s gevestigd, zowel in de ziekenhuizen klinisch en poliklinisch als op de vele priklocaties. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Je werkt samen in een klein team aan het optimaal inroosteren van al onze medewerkers. Dit zijn zowel de analisten van de laboratoriumlocaties als de medewerkers in de bloedafname. Dit zijn in totaal ongeveer 450 medewerkers.

Als team hebben jullie het overzicht en inzicht in de beschikbare capaciteit en zorgen er voor dat het personeel over de afdelingen gelijkmatig wordt ingezet en dat eventuele tekorten integraal worden opgelost. Dit doe je aan de hand van centraal roosterbeleid, wet- en regelgeving, richtlijnen en procedures. Het werk gebeurt vaak onder tijdsdruk. Je hebt nauw contact met afdelingshoofden en medewerkers. Hierbij heb je soms te maken met tegengestelde belangen, waarbij jouw manier van communiceren en handelen cruciaal is.

Je registreert en analyseert de gegevens in onze systemen.

Je komt te werken in een organisatie met een informele sfeer waarin goede samenwerking centraal staat. Het team van Planners is werkzaam op onze nieuwe werklocatie in Zevenbergen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
–      Je hebt een goed overzicht op gehele capaciteit en planningsprocessen.
–      Je vindt het een uitdaging om onder tijdsdruk keuzes te maken en vindingrijke oplossingen te bedenken om de roosters rond te krijgen en weet de rust te bewaren.
–      Je kan op een prettige en doortastende manier zowel mondeling als schriftelijk communiceren, waarbij je rekening houdt met verschillende belangen.
–      Je hebt ervaring met roosteren. Ervaring met het roosterprogramma OWS van ORTEC en CareWare voor routeplanning is een duidelijke pré.
–      Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO-niveau.
–      Je hebt basiskennis van relevante procedures en wet- en regelgeving.
–      Je werkt zelfstandig en kan goed de consequenties van je eigen handelen overzien.

Wat bieden wij?
–      De functie is in eerste instantie voor 1 jaar, waarna bij gebleken geschiktheid het contract wordt omgezet naar een vast dienstverband.
–      De functie is ingedeeld in FWG 45 (maximaal € 3.468,- o.b.v. 36 uur per week).
–      Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
–      Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen .

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erna Verstraten, Bedrijfsleider, telefoonnummer 06-23992662.
Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee, HR-adviseur, telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aantoonbaar aan de gestelde eisen? Je kunt tot en met 14 oktober 2022 jouw sollicitatie indienen door het sollicitatieformulier in te vullen via deze link:

Solliciteer direct

De gesprekken vinden plaats op woensdag 19 oktober 2022.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan de interne kandidaat.

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.