Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarin je meedraait in de dynamiek van een ziekenhuis? Dan is werken bij Result Laboratorium echt iets voor jou!

Result Laboratorium is per direct op zoek naar

MEDEWERKERS BLOEDAFNAME
voor 20 tot 24 uur per week

Standplaats: regio Breda

Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland. Result Laboratorium is de sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. De organisatie bestaat uit ongeveer 500 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Result Laboratorium komt voort uit de verzelfstandiging van de klinisch chemische laboratoria van het Albert Schweitzer ziekenhuis, Rivas Zorggroep/Beatrixziekenhuis en het Amphia Ziekenhuis.

Wat ga je doen?
Je verzorgt de bloedafname bij patiënten op onze prikposten en eventueel bij patiënten aan huis. Daarnaast verzorg je samen met het team het volledige proces van de pre-analyse, wat vooraf gaat aan de laboratoriumdiagnostiek. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en logistieke verwerking van alle onderzoeksmaterialen die dagelijks de afdeling bereiken. Na een inwerkperiode word je ingezet voor het verrichten van onregelmatige diensten op alle locaties en prikposten.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
• Jij gaat voor kwaliteit.
• Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• Je werkt zelfstandig, maar net zo goed in een teamverband.
• Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Daarnaast:
• beschik je over een afgeronde mbo-opleiding. Bij voorkeur heb je deze opleiding genoten in de zorgrichting of je hebt affiniteit met deze werkomgeving. Ben je student en volg je een medische opleiding, dan nodigen we ook jou van harte uit om te solliciteren.
• heb je affiniteit met geautomatiseerde dataverwerking.

Wat bieden wij?
• Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar, waarna er uitzicht is op verlenging.
• De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 2.882,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
• Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Je hebt de mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling
• Je komt te werken in een prettige werksfeer.
• Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Hoe ziet de afdeling eruit?
Result laboratorium voert een uitgebreid spectrum van diagnostische bepalingen uit. Werken bij Result laboratorium in de regio Breda betekent onder andere werken in hét topklinisch ziekenhuis van Breda (Amphia) en verschillende externe locaties van Result. De dagelijkse operationele aansturing van elke locatie is in handen van een afdelingshoofd.

Wil je meer informatie?
Heb je interesse maar wil je eerst nog meer informatie hebben over de functie? Neem dan gerust contact op met Natasja Mols, afdelingshoofd Bloedafname, telefoonnummer 076 595 41 45.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie tot en met 1 juli 2021 insturen via deze link:

Solliciteer direct

We verzoeken je om je sollicitatie en CV als één document te uploaden.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.