Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarin je meedraait in de dynamiek van een ziekenhuis? Dan is werken bij Result Laboratorium echt iets voor jou!

Wij zoeken per direct

MEDEWERKERS BLOEDAFNAME REGIO BREDA
voor 20 tot 24 uur per week

Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland. Result Laboratorium is de sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. De organisatie bestaat uit ongeveer 500 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Result Laboratorium komt voort uit de verzelfstandiging van de klinisch chemische laboratoria van het Albert Schweitzer ziekenhuis, Rivas Zorggroep/Beatrixziekenhuis en het Amphia Ziekenhuis.

Wat ga je doen?
Je verzorgt samen met het team het volledige proces van de pre-analyse, wat vooraf gaat aan de laboratoriumdiagnostiek. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van alle onderzoeksmaterialen die dagelijks de afdeling bereiken. Na een inwerkperiode word je ingezet voor het verrichten van onregelmatige diensten op alle locaties en prikposten.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
• Jij gaat voor kwaliteit.
• Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• Je werkt zelfstandig, maar net zo goed in een teamverband.
• Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Daarnaast beschik je over:
• een afgeronde Mbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van doktersassistent, analist, verzorging of verpleegkunde
• ruime ervaring met het afnemen van lichaamsmateriaal (m.n. bloed)
• affiniteit met geautomatiseerde dataverwerking

Wat bieden wij?
• Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar, waarna er uitzicht is op verlenging.
• De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 2.882,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
• Je hebt de mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling
• Je komt te werken in een prettige werksfeer.
• Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.
• Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.

Hoe ziet de afdeling eruit?
Wij verwelkomen je graag binnen ons team. Result laboratorium voert een uitgebreid spectrum van diagnostische bepalingen uit.

De afname van lichaamsvochten, het verzorgen van de logistieke monsterstroom en voorbewerking van het materiaal valt onder het team Bloedafname & Service (B&S). De afname van lichaamsvochten vindt plaats op de verschillende locaties van Result laboratorium, zowel klinisch als poliklinisch en daarnaast op prikposten en bij instellingen. De dagelijkse operationele aansturing van elke locatie is in handen van een afdelingshoofd.

Wil je meer informatie?
Herken jij jezelf in bovenstaande maar heb je toch nog vragen? Bel gerust met Natasja Mols, afdelingshoofd Bloedafname. Zij beantwoordt met plezier jouw vragen via 076-5954145.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor invulling van deze vacature is tevens een screening noodzakelijk. Als je solliciteert op deze vacature gaan wij ervan uit dat je meewerkt aan de referentiecheck en screening

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie tot en met 1 juli 2021 indienen door het sollicitatieformulier in te vullen via deze link:

Solliciteer direct

 

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.