Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarin je meedraait in de dynamiek van een ziekenhuis? Dan is werken bij Result Laboratorium echt iets voor jou!

Voor de regio Breda is Result Laboratorium op zoek naar een

MEDEWERKER PRE-ANALYSE
voor 24 tot 36 uur per week

Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland. Result Laboratorium is de sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. De organisatie bestaat uit ongeveer 500 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Result Laboratorium komt voort uit de verzelfstandiging van de klinisch chemische laboratoria van het Albert Schweitzer ziekenhuis, Rivas Zorggroep/Beatrixziekenhuis en het Amphia Ziekenhuis.

Met deze verzelfstandigingen heeft Result Laboratorium binnen een groot verzorgingsgebied een toekomstbestendige organisatie neergezet waar patiënten en aanvragers uit de hele regio terecht kunnen voor kwalitatief hoogwaardige (bloed)onderzoeken. Door deze integratie zijn ook schaalvoordelen ontstaan, waardoor Result Laboratorium haar analyses op een betere en efficiëntere manier kan uitvoeren. Er wordt momenteel gewerkt aan de voorbereiding van de bouw en inrichting van een nieuw ultramodern centraal laboratorium in Zevenbergen.

Wat ga je doen?
Als medewerker Pre-Analyse werk je bij de monsterontvangst van het laboratorium waar patiëntmateriaal wordt verwerkt, verdeeld en verstuurd. Daarnaast verricht je pre-analytische werkzaamheden en sta je aanvragers en patiënten te woord op het klantcontactcentrum.

De werkzaamheden vinden plaats in een dynamische werkomgeving, van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 uur en 19.00 uur. Je zal zowel in teamverband als zelfstandig werkzaam zijn. Deze werkzaamheden vinden plaats in het Amphia ziekenhuis in Breda. Vanaf sept 2023 opent Result laboratorium een groot nieuw laboratorium in Zevenbergen. Het grootste deel van de werkzaamheden van de pre-analyse zal dan daar naartoe verhuizen maar blijft daarnaast ook voor een deel in de ziekenhuizen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
• Je hebt een afgeronde medische opleiding bij voorkeur in de richting van doktersassistent, medisch secretaresse of analist.
• Je hebt kennis van laboratoriumonderzoeken en logistieke processen en je spreekt het vakjargon.
• Bij voorkeur heb je ervaring met monsterverdeling op een laboratorium.
• Je kunt zelfstandig werken en je hebt affiniteit met geautomatiseerde dataverwerking.
• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, die je kunt inzetten om klantgericht te werken.
• Jij gaat voor kwaliteit.
• Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?
De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 2.972,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
• Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.

Wil je meer informatie?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen tussen 8:30-17:00 uur met Lysian Rulens – Quist, afdelingshoofd, telefoonnummer 06-13854742.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie insturen tot en met 1 september 2022 via deze link:

Solliciteer direct

We verzoeken je om je sollicitatie en CV als één document te uploaden.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.