Result Laboratorium is per direct op zoek naar een:

ALLROUND HR-MEDEWERKER
die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van HR binnen een nieuwe organisatie

voor 24 tot 32 uur per week

Standplaats: Moerdijk

Result Laboratorium is een zelfstandig medisch laboratorium in de regio Zuidwest Nederland. Wij verzorgen 24 uur per dag deskundige en hoogwaardige diagnostiek voor drie grote ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen, verpleeghuizen en andere zorgverleners. De organisatie is in de laatste jaren flink gegroeid in een markt die behoorlijk in beweging is. In die ontwikkeling past de ambitie om ook een eigen HR-afdeling op te bouwen. Op dit moment bestaat de afdeling uit een HR-manager en een HR-adviseur. We zoeken nu naar een breed inzetbare HR-medewerker die samen met de HR-manager en -adviseur de dienstverlening van HRM binnen Result Laboratorium handen en voeten gaat geven.

Wat ga je doen?

Als HR-medewerker ben jij de spin in het web als het gaat om administratieve HR-taken:

•  Je bent de vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden over bijvoorbeeld de CAO, Result regelingen, arbeidsvoorwaarden en mutaties. Je zorgt ervoor dat jij overzicht en inzicht hebt.
•  Je draagt zorg voor tijdige en accurate uitvoering van mutaties in het kader van in-, door- en uitstroom en verzuim van medewerkers in diverse (personeel-)systemen, zoals Afas.
•  Je bent de regisseur voor het recruitmentproces: afstemmen van profielen, plaatsing van vacatures, bewaken van de reactietermijnen etc.
•  Je bent de organisatorische/administratieve spil als het gaat om het Leer Management Systeem (LMS). Je zorgt ervoor dat de inhoud van het systeem actueel en op orde is, draagt bij aan het
organiseren van opleidingen en je ondersteunt de opleidingsadviseur bij de verdere opbouw en verbetering van het systeem en alle zaken daaromheen.
•  Tenslotte ben je verantwoordelijk voor periodieke managementrapportages over opleiden, verzuim en andere HR onderwerpen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent een enthousiaste doener die vooruitkijkt. Samen met je collega zorg je voor een optimale HR-administratie. Van een volle mailbox met vragen en ook nog een aantal taken in AFAS, raak jij niet in de stress. Je weet goed prioriteiten te stellen en je bent nauwkeurig in je werk. Met jouw klantgerichte houding zorg je altijd weer dat je ‘klanten’ tevreden zijn! Je pakt kansen om verbeteringen door te voeren die aansluiten op de klantbehoefte. Luisteren naar de klant en verwachtingen managen is voor jou vanzelfsprekend.

Wat vragen wij verder van jou?

•  Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
•  Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van HR administratie, Ervaring in ziekenhuiszorg is een pre.
•  Je kunt goed overweg met HR systemen, bij voorkeur heb je ervaring met Afas.
•  Je bent positief, energiek en oplossingsgericht en hebt een hoog tempo.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige baan waarin nog veel te ontwikkelen is en waar volop ruimte is voor eigen inbreng en initiatief in een dynamisch en groeiende organisatie.

Daarnaast bieden wij:

•  Een enthousiast en betrokken team van collega’s;
•  Een uitdagende functie van 24 tot 32 uur;
•  Een dienstverband voor één jaar, met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd (vast contract) als we beide tevreden zijn;
•  De functie is ingedeeld in schaal 45 cao Ziekenhuizen, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.322,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week;
•  8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
•  Mogelijkheden om relevante cursussen en opleidingen te volgen;
•  144 vakantie uren en 57 Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) uren per jaar.

Hoe ziet de afdeling eruit?

De HR-afdeling binnen Result Laboratorium is in opbouw. Tot voor kort werden alle HR-diensten ingekocht van het Albert Schweitzer ziekenhuis, maar we hebben de ambitie om HR nu zelf op te gaan pakken. Sinds 1 januari is er een interim HR-manager die tot taak heeft om de HR-functie en afdeling vorm te geven en per maart is er een HR-adviseur in dienst gekomen. We werven nu voor twee parttime HR-medewerkers. De salarisadministratie blijft vooralsnog bij het ziekenhuis, maar Result Laboratorium wil de verdere HR-dienstverlening op korte termijn in eigen hand nemen. Samen met de HR collega’s ga je aan de slag om dit vorm en inhoud te geven.

Wil je meer informatie?

Heb je vragen over deze baan, neem dan gerust contact met ons op! Je kan terecht bij Mark van Leeuwen (HR Manager a.i.) op telefoonnummer 06 53 989 340

Hoe kun je solliciteren?

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om je sollicitatie direct in te sturen via de sollicitatiebutton.

Solliciteer direct

De sollicitatieprocedure bestaat uit in ieder geval twee gesprekken.

Als je bij Result Laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor OutSite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Weet je het wachtwoord niet meer, dan kun je dit via OutSite opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.