Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarin je meedraait in de dynamiek van een ziekenhuis? Dan is werken bij Result Laboratorium echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een

MEDEWERKER COVID-19 SNELTEST
oproepmedewerker

Standplaats: Beatrixziekenhuis Gorinchem

Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland. Result Laboratorium is de sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. De organisatie bestaat uit ongeveer 500 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Result Laboratorium komt voort uit de verzelfstandiging van de klinisch chemische laboratoria van het Albert Schweitzer ziekenhuis, Rivas Zorggroep/Beatrixziekenhuis en het Amphia Ziekenhuis.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar medewerkers die sneltesten COVID-19 toe kunnen passen op reeds afgenomen monsters. Je leest de testen af en verricht administratieve handelingen zoals het verwerken van de rapportage. Ook draag je zorg voor de verzending van het materiaal naar de hoofdlocatie. De werkzaamheden vinden maandag t/m zondag plaats in de tijdsblokken van 6:00 – 8:30 uur en 14:00 – 17:00 uur op locatie Gorinchem.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

De voorkeur gaat uit naar laboranten, analisten, studenten MBO, HBO en WO met voorkeur studierichting MLO, HLO Bioscience, geneeskunde of aanpalend vakgebied. Je werkt accuraat en bent stressbestendig.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wat bieden wij?

• De functie is op oproepbasis.
• De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal €2.665,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
• Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.

Hoe ziet de afdeling eruit?
Result laboratorium voert een uitgebreid spectrum van diagnostische bepalingen uit. De afname van lichaamsmaterialen vindt plaats op verschillende locaties van Result Laboratorium, poliklinisch en klinisch en daarnaast bij instellingen en waar nodig bij de patiënt thuis. De dagelijkse operationele aansturing van elke locatie is in handen van een afdelingshoofd.

Wil je meer informatie?

Heb je mogelijkheden om iets te kunnen betekenen in een van de tijdsblokken op 1 of meerdere dagen of ken je mensen in je netwerk, dan hoor ik graag je reactie en mogelijkheden. Heb je interesse maar wil je eerst nog meer informatie hebben over de functie? Neem dan gerust contact op met ons afdelingshoofd: Marjan van de Witte (0183-644827).

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie tot en met 1 juli 2021 insturen via deze link:

Solliciteer direct

We verzoeken je om je sollicitatie en CV als één document te uploaden.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.