Wil jij jouw ambities waarmaken als

MEDEWERKER BLOEDAFNAME REGIO BREDA
voor 8 tot 15 uur per week

Dan is het Result Laboratorium op zoek naar jou!

Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland. Result Laboratorium is de sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. De organisatie bestaat uit ongeveer 500 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Result Laboratorium komt voort uit de verzelfstandiging van de klinisch chemische laboratoria van het Albert Schweitzer ziekenhuis, Rivas Zorggroep/Beatrixziekenhuis en het Amphia Ziekenhuis.

 

Wat ga je doen?
Je verzorgt in de ochtenduren de bloedafname bij patiënten op onze prikposten en eventueel bij patiënten aan huis. Daarnaast verzorg je samen met het team het volledige proces van de pre-analyse, wat vooraf gaat aan de laboratoriumdiagnostiek. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en logistieke verwerking van alle onderzoeksmaterialen die dagelijks de afdeling bereiken.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
• Jij gaat voor kwaliteit.
• Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• Je werkt zelfstandig, maar net zo goed in teamverband.
• Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Daarnaast:
• beschik je over een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van doktersassistent, analist, verzorging of verpleegkunde;
• heb je ruime ervaring met het afnemen van lichaamsmateriaal (m.n. bloed);
• heb je affiniteit met geautomatiseerde dataverwerking;
• ben je in het bezit van een auto.

Wat bieden wij?
• Wij bieden je een contract voor de periode van een jaar met uitzicht op een vast contract.
• De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 2.882,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
• Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.
• Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.

Hoe ziet de afdeling eruit?
Wij verwelkomen je graag binnen ons team. Result laboratorium voert een uitgebreid spectrum van diagnostische bepalingen uit. Werken bij Result laboratorium, regio Breda betekent onder andere werken in het topklinisch ziekenhuis van Breda (Amphia) en verschillende externe locaties van Result.

De afname van lichaamsvochten, het verzorgen van de logistieke monsterstroom en voorbewerking van het materiaal valt onder het team Bloedafname & Service (B&S).De afname van lichaamsvochten vindt plaats op verschillende locaties van Result, zowel klinisch als poliklinisch en daarnaast op prikposten en bij instellingen. De dagelijkse operationele aansturing van elke locatie is in handen van een meewerkend teamleidinggevende.

Wil je meer informatie?
Herken jij jezelf in bovenstaande maar heb je toch nog vragen? Bel gerust met Natasja Mols, afdelingshoofd Bloedafname. Zij beantwoordt met plezier jouw vragen via 076-5954145.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor invulling van deze vacature is tevens een screening noodzakelijk. Als je solliciteert op deze vacature gaan wij ervan uit dat je meewerkt aan de referentiecheck en screening

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie tot en met 1 juli 2021 indienen door het sollicitatieformulier in te vullen via deze link:

Solliciteer direct

 

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.