Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Result Laboratorium zoekt voor de regio Breda een parttime

MEDEWERKER BLOEDAFNAME
voor 16 tot 28 uur per week

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Je verzorgt de bloedafname van patiënten op zowel de polikliniek op onze ziekenhuislocaties en de klinische patiënten. Ook ontvang je cliëntmaterialen en draag je zorg je voor de registratie en verwerking hiervan. Vervolgens zorg je ervoor dat de materialen wordt doorgestuurd voor diagnose en analyse.

Na een korte inwerkperiode word je ingezet voor het verrichten van (onregelmatige) diensten op de locaties.

Wat neem je mee?
–      Jij gaat voor kwaliteit en kunt anticiperen.
–      Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
–      Je werkt zelfstandig, maar net zo goed in een teamverband.
–      Je hebt goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Daarnaast
–      Beschik je over een afgeronde opleiding bij voorkeur als doktersassistent, verpleegkundige, analist, verzorgende IG-niveau 3 of heb je ervaring als medewerker in de thuiszorg met minimaal IG niveau 3.
Bij aanname kunnen we een overeenkomst aanbieden tussen de 16 en 28 uur per week.
–     Ook als je student bent en een medische opleiding volgt (bijvoorbeeld verloskunde, geneeskunde of verpleegkunde), nodigen we jou van harte uit om te solliciteren.
Bij aanname bieden wij je een afroepovereenkomst aan van 0 uur per week.
–      Heb je affiniteit met geautomatiseerde dataverwerking.
–      Ben je in het bezit van een auto.

Wat bieden wij?
–      Een uitdagende, gevarieerde functie waar volop ruimte is voor ontwikkeling in een groeiende organisatie.
–      Een contract voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar, waarna er uitzicht is op verlenging.
–      De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal €2.972,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.
–      Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse maar wil je eerst nog meer informatie hebben over de functie? Neem dan gerust contact op met Marjan van de Witte, afdelingshoofd bloedafname, telefoonnummer 06 – 82 01 37 30.
Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee, HR-adviseur, telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in de functie, dan kun je je sollicitatie indienen door het sollicitatieformulier in te vullen via deze link:

Solliciteer direct

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.