Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarin je meedraait in de dynamiek van een ziekenhuis? Dan is werken bij Result Laboratorium echt iets voor jou!

Result Laboratorium is per direct op zoek naar:

MEDEWERKER BLOEDAFNAME BUITENDIENST
voor 8 tot 15 uur per week

Standplaats: regio Breda

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Je verzorgt de bloedafname bij patiënten op onze prikposten en eventueel bij patiënten aan huis. Daarnaast verzorg je samen met het team het volledige proces van de pre-analyse, wat vooraf gaat aan de laboratoriumdiagnostiek. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en logistieke verwerking van alle onderzoeksmaterialen die dagelijks de afdeling bereiken. Na een inwerkperiode word je ingezet voor het verrichten van onregelmatige diensten op alle locaties en prikposten.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
–      Jij gaat voor kwaliteit.
–      Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
–      Je werkt zelfstandig, maar net zo goed in teamverband.
–      Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.
–      Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Daarnaast:
–      Beschik je over een afgeronde mbo-opleiding. Bij voorkeur heb je deze opleiding genoten in de zorgrichting of je hebt affiniteit met deze werkomgeving. Ben je student en volg je een medische opleiding, dan nodigen we ook jou van harte uit om te solliciteren.
–      Heb je affiniteit met geautomatiseerde dataverwerking.
–      Ben je in het bezit van een auto.

Wat bieden wij?
–      Wij bieden je een contract voor de periode van één jaar met uitzicht op een vast contract.
–      De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal €2.972,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
–      Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
–      Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
–      Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.

Hoe ziet de afdeling eruit?
Result laboratorium voert een uitgebreid spectrum van diagnostische bepalingen uit. Werken bij Result laboratorium regio Breda betekent onder andere werken in hét topklinisch ziekenhuis van Breda (Amphia) en verschillende externe locaties van Result. De dagelijkse operationele aansturing van elke locatie is in handen van een afdelingshoofd.

Wil je meer informatie?
Heb je interesse maar wil je eerst nog meer informatie hebben over de functie? Neem dan gerust contact op met Tessy van der Burgt, afdelingshoofd Bloedafname, telefoonnummer 076 595 41 45.
Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Lennert van der Zee, HR-adviseur, telefoon 06-51602892.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie tot en met 17 maart 2023 insturen via de sollicitatiebutton.

Solliciteer direct

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.