Ben jij die enthousiaste ervaren management assistent en wil jij meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg?
Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Management Assistent
voor 32 – 36 uur per week

Waar kom je te werken?
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek, die we 24 uur per dag bieden. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen, verpleeghuizen, GGZ instellingen en andere aan zorg gerelateerde instellingen. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 als lab in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. De ondersteunende – en stafdiensten werken sinds kort al in dit prachtige pand. Het grootste deel van de werkzaamheden van de analyse zal vanaf 2023 daar plaatsvinden, maar we blijven gebonden aan de ziekenhuizen (Albert Schweitzerziekenhuis, Beatrix en Amphia) i.v.m. onze Rapid labs op deze locaties.

Voor meer informatie over de organisatie zie: www.resultlaboratorium.nl.

Het secretariaat biedt ondersteuning aan directie en management. Je werkt nauw samen met de directiesecretaresse en jullie zorgen er samen voor dat het secretariaat optimaal functioneert. Doordat er de laatste jaren verschillende organisaties één zijn geworden, zal je tegen verschillende werkwijzen aanlopen. Je deinst hier niet voor terug en vindt het leuk om het initiatief te nemen om verbetervoorstellen in deze verschillende werkwijzen te doen.

Wat ga je doen?

 • Je biedt brede secretariële ondersteuning aan het management en directie.
 • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor interne en externe relaties, zet vragen of informatie via de juiste kanalen uit en bewaakt de follow-up.
 • Je draagt zorg voor het agendabeheer en notuleren.
 • Je bewaakt deadlines en ondersteunt hierbij de managers.
 • Je verzorgt de correspondentie.
 • Je draagt zorg voor het uitvoeren van ons attentiebeleid.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde relevante opleiding.
 • Je hebt hebt meerdere jaren ervaring als secretaresse/managementassistente.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met projectmatig werken.
 • Jij bent organisatiesensitief, stressbestendig, assertief en flexibel. Je kunt tevens snel schakelen en bent daarbij oplossings- en resultaatgericht.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent professioneel in je communicatie.
 • MS Office kent voor jou geen geheimen en je hebt affiniteit met andere pakketten (zoals Afas).
 • Wij zoeken in jou vooral een enthousiaste en deskundige collega.

Wat bieden wij?
Wij bieden een zelfstandige en verantwoordelijke baan met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief voor 32 tot 36 uur binnen een organisatie die volop in beweging is. De functie is ingedeeld in FWG 45 (maximaal € 3.468,-bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Verder bieden wij een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met zicht op vast dienstverband als we beiden tevreden zijn.

Er gelden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering en in totaal zo’n 5,5 weken aan verlofuren. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen.

Je werkplek bevindt zich in ons goed bereikbare, mooie nieuwe pand in Zevenbergen. Het is mogelijk om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Tea Reijnders, directie secretaresse, via: t.reijnders@resultlaboratorium.nl

Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Jolanda Hamerslag, HR manager, telefoon 06-57246837.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan kun je je sollicitatie insturen tot en met 26 maart 2023 insturen via de sollicitatiebutton.

Solliciteer direct

We zien jouw sollicitatie heel graag verschijnen.

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gebleken gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.