Result Laboratorium is een zelfstandig medisch laboratorium in de regio Zuidwest Nederland.

Result verzorgt 24 uur per dag deskundige en hoogwaardige diagnostiek voor drie grote ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen, verpleeghuizen en andere zorgverleners. Result is in de laatste jaren flink gegroeid in een markt die behoorlijk in beweging is. De organisatie bestaat uit ongeveer 500 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Result Laboratorium komt voort uit de verzelfstandiging van de klinisch chemische laboratoria van het Albert Schweitzer ziekenhuis en Rivas Zorggroep/Beatrixziekenhuis en levert daarnaast al vele jaren diagnostische dienstverlening aan het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam. In oktober 2020 heeft een fusie plaatsgevonden met het klinisch chemisch en hematologisch laboratorium van het Amphia ziekenhuis in Breda. Om deze integratie te realiseren is een organisatiebrede projectstructuur gestart en wordt binnenkort aangevangen met de bouw van een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen voor centralisatie van alle niet spoedeisende diagnostiek. Op de locaties van de ziekenhuizen worden basislabs ingericht voor de benodigde decentrale diagnostiek.

 Voor de komende transitiefase is Result Laboratorium per direct op zoek naar een

 LABORATORIUMSPECIALIST KLINISCHE CHEMIE (0,8  – 1,0 fte)

Uitdagende transitiefunctie voor twee jaar.

Wat ga je doen?

Voor de voorliggende transitiefase zijn wij op zoek naar een laboratoriumspecialist klinische chemie die zich kan inzetten om de centralisatieprojecten van Result Laboratorium, waaronder de bijzondere hematologische diagnostiek, mee vorm te geven.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

De werkzaamheden kunnen over meerdere aandachtsgebieden zijn verdeeld, waaronder bloedtransfusie en hemocytometrie; kennis van beenmergdiagnostiek en flowcytometrie strekt tot aanbeveling. Ben jij de kandidaat die zich in dit profiel herkent? Wij zoeken een geregistreerd laboratoriumspecialist Klinische Chemie of verwacht dit binnenkort te zijn? Kan jij goed projectmatig werken? Ben jij initiatiefrijk en communicatief vaardig? Vind jij het fijn om in een team van 10 collega laboratoriumspecialisten in Result te werken aan onze integratiedoelstelling?

De werkzaamheden worden uiteraard in goed overleg afgestemd binnen het team.

Interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via onderstaande link:

http://www.asz.nl/werk-opleiding/vacatures/

Voor meer informatie over de functie of afdeling kun je contact opnemen met Dr. F.M. Verheijen (klinisch chemicus, voorzitter vakgroep), Dr. A.J. van Gammeren (klinisch chemicus) of dr. W. van Gelder (medisch directeur). Telefoon (secretariaat): 078 652 3174. Sluitingsdatum is 2 april 2021.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen.

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.