Kwaliteitsadviseur
voor 32 – 36 uur per week

Allround ondernemende kwaliteitsadviseur die een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van de organisatie

Organisatie
Result Laboratorium verzorgt 24 uur per dag deskundige en hoogwaardige diagnostiek voor drie grote ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen, verpleeghuizen en andere zorgverleners. Result is in de laatste jaren flink gegroeid in een markt die behoorlijk in beweging is.

Result Laboratorium is in 2014 ontstaan door een verzelfstandiging van de laboratoria en trombosedienst van het Albert Schweitzer ziekenhuis en het Beatrixziekenhuis van Rivas Zorggroep. In oktober 2020 heeft daarnaast nog een fusie plaatsgevonden met het klinisch chemisch laboratorium van het Amphia ziekenhuis in Breda. Met deze fusie werd in een groot verzorgingsgebied een toekomstbestendige organisatie neergezet waar patiënten en aanvragers uit de hele regio terecht kunnen voor kwalitatief hoogwaardige (bloed)onderzoeken.

Door deze integratie ontstaan schaalvoordelen, waardoor Result Laboratorium haar analyses op een betere en efficiëntere manier kan uitvoeren. Er wordt momenteel gewerkt aan de voorbereiding van de bouw en inrichting van een nieuw ultramodern centraal laboratorium in Zevenbergen. Result Laboratorium bestaat uit ongeveer 500 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied.

Voor meer informatie over de organisatie zie: www.resultlaboratorium.nl.

Wat ga je doen?
Je vervult een zelfstandige functie op zowel tactisch als operationeel niveau. Je adviseert het management en verantwoordelijken in het primair proces op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM). Samen met je collega’s lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van het kwaliteitssysteem (KAM in brede zin) van de organisatie. Je coacht leidinggevenden bij implementatie, toepassing en onderhoud van kwaliteitszorg. Onderdeel van de werkzaamheden is ook de rol van preventiemedewerker. Je voert interne audits uit en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directie management, vakgroep en andere procesverantwoordelijken.

Je werkt op verschillende locaties met Dordrecht, Gorinchem, Breda en Zevenbergen (nu nog Moerdijk) als vaste werkplekken. Dit vraagt zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en je moet je gemakkelijk kunnen bewegen in verschillende organisatorische settings. Je rapporteert in deze functie aan de directie.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO- opleiding;
• Je hebt ervaring met kwaliteitsbeleid en kwaliteitssystemen zoals GMP, GLP, ISO15189, ISO17025 en/of JCI;
• Je hebt ervaring als preventiemedewerker;
• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring in ziekenhuiszorg is een pre;
• Excellente consulting toolbox: Excel, Power Point, uitstekend uitdrukkingsvaardigheid (mondeling/geschrift), excellent analytisch vermogen;
• Je hebt ervaring met het schrijven van heldere rapportages en procedures;
• Je bent leergierig en ambitieus;
• Je toont resultaatgericht eigenaarschap, van ontwerp tot uitvoering;
• Je bent positief, energiek en oplossingsgericht en hebt een hoog tempo.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
• Een uitdagende functie van  32  tot 36 uur binnen een organisatie die volop in beweging is;
• Een dienstverband voor één jaar, met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd (vast contract) als we beide tevreden zijn;
• De functie is ingedeeld in schaal 55 Cao Ziekenhuizen, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 4.391,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (€ 61.438,- op jaarbasis incl. eindejaarsuitkering en vakantiegeld);
• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
• Mogelijkheden om relevante cursussen en opleidingen te volgen;
• 144 vakantie uren en 57 Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) uren per jaar.

Wil je meer informatie?
Voor vragen kun je terecht bij prof. Dr. Marc Thelen, directielid met portefeuille kwaliteit, via telefoonnummer 076-5952030.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je motivatiebrief en CV tot en met 31 juli 2022 insturen via de sollicitatiebutton.

Solliciteer direct

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.