AFDELINGSHOOFD BLOEDAFNAME regio Dordrecht
voor 32 tot 36 uur per week

Wat ga je doen?
Als afdelingshoofd bloedafname ben je met je team de ‘ogen en oren’ van onze organisatie en ben je in staat om de verbinding te leggen tussen de patiënt en het laboratorium. Je vormt de spil van het toegewezen vakgebied en creëert de randvoorwaarden om samen met jouw vakexperts en medewerkers professionele zorg te realiseren.

Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve inzet van personeel en de uitvoering van het personeelsbeleid in een optimaal werk- en opleidingsklimaat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, continuïteit en doelmatigheid van de dienstverlening én de verbetering daarvan. Je draagt budgetverantwoordelijkheid voor jouw afdeling binnen de kaders van het ondernemingsplan. Je bent inzetbaar op verschillende locaties en op meerdere aandachtsgebieden binnen de bloedafname.
Je rapporteert rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

Wat zijn je kwaliteiten?
• Je hebt Hbo werk- en denkniveau, aangevuld met aantoonbare ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie, zowel op operationeel als organisatorisch niveau.
• Je gaat voor kwaliteit, kan goed in processen denken en je bent in staat om een team effectief aan te sturen, zowel op de korte als de lange termijn.
• Gezien het groot aantal verandertrajecten zijn visie, resultaatgerichtheid, ondernemerschap en besluitvaardigheid essentieel.
• Je bent flexibel, kunt goed samenwerken en kunt uitvoering geven aan uitstekend timemanagement.

Alleen sollicitanten die aantoonbaar voldoen aan de gestelde eisen komen in aanmerking voor de selectieprocedure

Wat bieden wij?
• Een uitdagende functie in een leuk team binnen een organisatie, die volop in beweging is.
• De functie is ingedeeld in FWG 55 (maximaal € 4.111,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
• Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.
• Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.

Hoe ziet de afdeling eruit?
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland. Result Laboratorium is de sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. De organisatie bestaat uit ongeveer 500 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Result Laboratorium komt voort uit de verzelfstandiging van de klinisch chemische laboratoria van het Albert Schweitzer ziekenhuis, Rivas Zorggroep/Beatrixziekenhuis en het Amphia Ziekenhuis.

De afdeling bloedafname is verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van de bloedafname, het verzorgen van de logistieke stroom naar het laboratorium en de voorbewerking van het afgenomen materiaal. De afname vindt plaats op verschillende ziekenhuislocaties, zowel klinisch als poliklinisch en daarnaast op prikposten en in verschillende instellingen.

De afdeling waar we een afdelingshoofd voor zoeken bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Samen met 6 andere afdelingshoofden ben je verantwoordelijk voor de totale aansturing van meer dan 200 medewerkers bloedafname.
De komende jaren ligt de nadruk op het verkorten van de gehele doorlooptijd van ons proces en het verhogen van de kwaliteit. Dit wordt gerealiseerd door efficiëntere werkprocessen en verdergaande automatisering.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Erna Verstraten, Bedrijfsleider, telefoonnummer 076-595 5424.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je tot en met 12 november 2020 je sollicitatie indienen door het sollicitatieformulier in te vullen via deze link:

http://www.asz.nl/werk-opleiding/vacatures/

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd?
Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.