Medewerker pre-analyse locatie Breda

Result Laboratorium is het klinisch-chemisch laboratorium voor Zuidwest-Nederland. Result Laboratorium is de sterke dienstverlenende partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. De organisatie bestaat uit ongeveer 350 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Result Laboratorium komt voort uit de verzelfstandiging van de klinisch chemische laboratoria van het Albert Schweitzer ziekenhuis, Rivas Zorggroep/Beatrixziekenhuis en sinds 1 oktober 2020 samen met het KCHL Amphia.

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarin je meedraait in de dynamiek van een ziekenhuis? Dan is werken bij Result Laboratorium echt iets voor jou!

MEDEWERKER PRÉ-ANALYSE
Standplaats: Breda
Voor 24 – 32 uur per week

Wat ga je doen?
Als medewerker pre-analyse werk je bij de monsterontvangst van het laboratorium waar patiënten-materiaal wordt verwerkt, verdeeld en verstuurd. Daarnaast verricht je pre-analytische werkzaamheden en sta je aanvragers en patiënten te woord op het klantcontactcentrum.
De werkzaamheden vinden plaats in een dynamische werkomgeving, van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 uur en 19.00 uur. Je zal zowel in teamverband als zelfstandig werkzaam zijn.

Wat zijn je kwaliteiten?
• Je hebt een afgeronde medische opleiding bij voorkeur in de richting van doktersassistent, medisch secretaresse of analist.
• Je hebt kennis van laboratoriumonderzoeken en logistieke processen en je spreekt het vakjargon.
• Bij voorkeur heb je ervaring met monsterverdeling op een laboratorium.
• Je kunt zelfstandig werken en je hebt affiniteit met geautomatiseerde dataverwerking.
• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden die je kunt inzetten om klantgericht te werken.
• Jij gaat voor kwaliteit.
• Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?
• De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 2,798,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
• Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.
• Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.

De pre-analyse van het laboratorium verleent diensten ten behoeve van (de bevordering van) een adequate behandeling van patiënten en van andere handelingen voor diagnostiek en preventie.

Wil je meer informatie?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Anita van Loon, afdelingshoofd pre-analyse, via telefoonnummer 076-595-1581.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie tot en met 5 november 2020 indienen door het sollicitatieformulier in te vullen via deze link:
http://www.asz.nl/werk-opleiding/vacatures/

Als je bij het Result laboratorium komt werken, dan vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd?
Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.