Vacature medewerker Covid-19 sneltest

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarin je meedraait in de dynamiek van een ziekenhuis? Dan is werken bij Result Laboratorium echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een

Uren: op oproepbasis
Standplaats: Beatrixziekenhuis – Gorinchem

Wat ga je doen?
Je gaat sneltesten COVID-19 toepassen op reeds afgenomen monsters. Je leest de testen af en verricht administratieve handelingen, zoals het verwerken van de rapportage. Ook draag je zorg voor de verzending van het materiaal naar de hoofdlocatie. De werkzaamheden vinden maandag t/m zondag plaats in de tijdsblokken van 5:45 – 8:30 uur en 13:45 -17:30 uur op onze locatie Gorinchem.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
• De voorkeur gaat uit naar laboranten, analisten, studenten Mbo, Hbo en Wo met voorkeur studierichting MLO, HLO Bioscience, geneeskunde of aangrenzend vakgebied.
• Je werkt accuraat en bent stressbestendig.
Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wat bieden wij?
• De functie is op oproepbasis.
• De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 2.798,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
• Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.
• Wij houden ons aan de afspraken uit de CAO Ziekenhuizen.

Hoe ziet de afdeling eruit?
Result Laboratorium is het klinisch-chemisch laboratorium voor Zuidwest-Nederland. Result Laboratorium is de sterke dienstverlenende partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. De organisatie bestaat uit ongeveer 300 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Result Laboratorium komt voort uit de verzelfstandiging van de klinisch chemische laboratoria van het Albert Schweitzer ziekenhuis en Rivas Zorggroep/Beatrixziekenhuis.

Wil je meer informatie?
Heb je mogelijkheden om iets te kunnen betekenen in een van de tijdsblokken op 1 of meerdere dagen of ken je mensen in je netwerk, dan hoor wij graag je reactie en mogelijkheden. Heb je interesse maar wil je eerst nog meer informatie hebben over de functie? Neem dan gerust contact op met ons afdelingshoofd Marjan van de Witte, telefoonnummer 0183-644827.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie tot en met 1 december 2020 indienen door het sollicitatieformulier in te vullen via deze link: http://www.asz.nl/werk-opleiding/vacatures/

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen.

Als je bij Result Laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.