Laboratoriumassistent/Medewerker bloedafname binnendienst

voor 24 tot 32 uur per week
Standplaats: regio Dordrecht, regio Zwijndrecht en regio Sliedrecht

Result Laboratorium is het klinisch-chemisch laboratorium voor Zuidwest-Nederland. Result Laboratorium is de sterke dienstverlenende partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. De organisatie bestaat uit ongeveer 300 medewerkers en omvat een groot geografisch gebied. Result Laboratorium komt voort uit de verzelfstandiging van de klinisch chemische laboratoria van het Albert Schweitzer ziekenhuis en Rivas Zorggroep/Beatrixziekenhuis.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een top klinisch ziekenhuis in de stedelijke regio Drechtsteden.
Haar 250 medisch specialisten en circa 4000 medewerkers werken gemotiveerd en met plezier op vier locaties en twee buitenpoliklinieken. Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem is een ziekenhuis met 287 bedden en 75 specialisten. Het ziekenhuis is onderdeel van Rivas Zorggroep. Rivas levert een keten van betrouwbare ziekenhuis, woon- en verpleeghuiszorg, Zorg thuis, maatschappelijk werk, kraamzorg en jeugdgezondheidszorg.

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarin je meedraait in de dynamiek van een ziekenhuis? Dan is werken bij Result Laboratorium echt iets voor jou! Wij zijn voor meerdere vacatures op zoek naar een

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag op de bloedafname van diverse locaties. Daarnaast verzorg je bloedafname bij klinische patiënten, geef je heldere patiëntinstructies en draai je ook je hand niet om voor de daarbij horende administratieve werkzaamheden. Kortom, je dag ziet er nooit hetzelfde uit!

Je werkzaamheden bestaan uit:
• Bloedafname binnen de ziekenhuizen op verschillende locaties in de regio
• Bloedafname bij klinische patiënten
• Patiëntenvoorlichting
• Administratieve werkzaamheden
• Het uitvoeren van functietesten
• Het verrichten van pre-analytische werkzaamheden op het laboratorium
Wat zijn je kwaliteiten?
• Je hebt een opleiding gevolgd als doktersassistent, verpleegkundige of analist of je hebt ervaring als medewerker in thuiszorg óf
• Je bent een student, die een medische opleiding volgt (bijvoorbeeld verloskunde, geneeskunde of verpleegkunde).
• Je bent flexibel inzetbaar.
• Je hebt affiniteit met computerprogramma’s.
• Ervaring in het afnemen van bloedmonsters is een pre.
Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wat bieden wij?
• De functie is in eerste instantie voor 1 jaar, waarna bij gebleken geschiktheid het contract wordt omgezet naar een vast dienstverband.
• De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal €2.665,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
• Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.

Hoe ziet de afdeling eruit?
Je komt te werken in een organisatie met een informele sfeer waarin goede samenwerking centraal staat. Wij zorgen voor een zorgvuldig inwerkprogramma met onder andere een introductiebijeenkomst.

Wil je meer informatie?
Heb je interesse maar wil je eerst nog meer informatie hebben over de functie? Neem dan gerust contact op met Marco Wouters, afdelingshoofd, telefoonnummer 078-6523518.

Als je bij Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie tot en met 3 maart 2020 indienen door het sollicitatieformulier in te vullen via deze link:

http://www.asz.nl/werk-opleiding/vacatures/

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.