Result Laboratorium heeft stevige groeiambities in een markt die in ontwikkeling is. Om daar mede invulling aan te geven zijn wij op zoek naar een even ambitieuze:

ACCOUNTMANAGER.
Voor 28 tot 36 uur per week.

Wat ga je doen?
Samen met de Sales Manager en het team relatiebeheerders  vergroot en versterk je de marktpositie van Result Laboratorium. Je volgt actief de ontwikkelingen en trends binnen de zorg, je stelt concurrentie- en marktanalyses op en vertaalt de hieruit verkregen informatie naar de dienstverlening en het portfolio. Op basis van deze analyse identificeer je nieuwe kansen, verbind je nieuwe klanten aan onze organisatie, draag je bij aan het strategisch verkoopbeleid en werk je dit uit naar concrete doelstellingen en resultaten. Binnen deze functie ligt de focus in eerste instantie op de huisartsenzorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, diverse instellingen en ziekenhuizen. Daarnaast geef je uitvoering aan projecten die vanuit de portefeuille geïnitieerd worden. Als Accountmanager rapporteer je aan de Sales Manager.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Je hebt minimaal HBO denk en werkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring of aantoonbare affiniteit met de laboratoriumbranche en/of de zorg is een pre.
 • Je hebt aantoonbaar goede analytische vaardigheden, bent resultaatgericht en hebt een sterk ontwikkeld cijfermatig inzicht.
 • Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, een klantgerichte houding en ben je in staat om de verbinding te leggen.
 • Je bent ambitieus, enthousiast en gedreven.
 • Tot slot ben je flexibel en organisatorisch sterk.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een uitdagende functie in een enthousiast team binnen een organisatie die volop in beweging is.
 • De functie is ingedeeld in FWG 60 (maximaal € 4.466,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
 • Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie.
 • Wij houden ons aan de afspraken uit de CAO Ziekenhuizen.

Hoe ziet de organisatie eruit?
Result Laboratorium is het klinisch-chemisch laboratorium voor Zuidwest-Nederland. Wij zijn partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen, verpleeg- en verzorgingshuizen en andere zorgverleners die bloed van hun patiënten willen laten onderzoeken. De organisatie bestaat uit ongeveer 300 medewerkers. We werken nauw samen met de arts microbiologen en de pathologen in de regio. Gezamenlijk  hebben we een integraal aanbod van laboratoriumdiagnostiek en dragen we bij aan ‘zinnige zorg’. 

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bastiaan Been, Salesmanager, telefoonnummer 06-51354277. 

Als je bij het Result laboratorium komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan kun je je sollicitatie tot en met 6 november 2019 indienen.

Solliciteer direct

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en CV als 1 bestand te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.